• Citymarketing

 • Citymarketing voor jouw stad(sdeel)

  Een onmisbaar element in het gemeentebeleid.

  Positionering

  Bij ASEGA houden we van innovatie. En waar vind je dat beter dan in steden? Maar hoewel deze broedplaatsen van creativiteit, ondernemerschap en menselijke interactie bruisen van de energie, hebben ze soms nog een extra zetje nodig. Wij vinden het mooi wanneer we deel uitmaken van die steden en er samen met jou aan kunnen werken om jouw stad nóg beter te positioneren.

  Expertise

  Citymarketing is een onmisbaar element in het beleid van veel gemeenten en stadsdelen. Omdat steden steeds bewuster bezig zijn met het verbeteren van hun reputatie en uitstraling, is de juiste expertise nodig om ervoor te zorgen dat die doelen bereikt worden. Wij hebben de juiste kennis, ervaring, tools en expertise in huis om jouw gemeente of stadsdeel nog beter op de kaart te zetten.

   

  Bereik

  Want of je nu een boodschap hebt voor je eigen inwoners, bedrijven of juist voor investeerders of toeristen; met de juiste middelen kun je ze allemaal bereiken. ASEGA helpt je daarbij.

 • Bereik je doelgroep

  Maak gebruik van onze tools, tips & tricks!

  Social Media
  Printed Media
  Strategie
  Communicatie
 •  

   

   

 • Neem contact op

  En ontdek de mogelijkheden om jouw gemeente of stadsdeel nog beter op de kaart te zetten.

 • ZOZ Zie Oud Zuid

   

  Magazine ZOZ Zie Oud Zuid informeert op het gebied van cultuur, lifestyle en uitgaan en is de wijkglossy van Amsterdam Zuid met een oplage van 10.000 exemplaren.

  Piushaven Bruist!

  Het jaarlijkse Piushaven Bruist progamma magazine.

  Amstelveen Inzicht

  Magazine voor gemeente Amstelveen

All Posts
×