• MAG.

  Je eigen betaalbare relatiemagazine.

 • Je eigen relatiemagazine onbetaalbaar?

  Helemaal niet!

  MAG. neemt alles voor je uit handen. van brainstormsessies en productie tot drukwerk en verzending naar je netwerk. Wij doen dat voor een scherpe all-in prijs en binnen de door jou gewenste tijd. Een professioneel relatiemagazine kan veel doen voor jouw bedrijf. Het is een krachtig en effectief marketinginstrument. In een mooi bedrijfsmagazine presenteren we jouw organisatie uitstekend als merk.Je kunt het magazine meegeven aan potentiële en bestaande klanten, meesturen met een offerte, neerleggen in de wachtruimte of uitdelen op een beurs.

   

  We hebben jarenlange ervaring in het maken van magazines voor het bedrijfsleven, voor citymarketing en retail. We weten wat de lezer wil, welke fotografie het beste werkt, welke teksten lezers triggeren en welke rubrieken het beste passen bij een magazine voor jouw bedrijf.

   

  Daarnaast kunnen we ook nog eens erg scherp drukwerk inkopen, zodat een eigen magazine plotseling wel héél erg betaalbaar wordt. Je kan hier een selectie zien uit alle magazines die we ooit maakten.

 • Zo werkt het.

  Je eigen magazine in 6 stappen.

  Stap 1. Kennismaken

  Wij komen langs bij je om je wensen te bespreken. We doen daarna een voorstel waar je geen nee tegen kan zeggen.

  Stap 2. Kick-off Sessie

  Tijdens deze sessie bespreken we met jou en je collega's wat de dromen en wensen zijn voor jullie magazine. Dit werken we uit.

  Stap 3. Inhoud

  Wij nemen het van je over. We maken een tijdsplanning, bepalen het beste bladritme, de tekstuele inhoud en bedenken invalshoeken en rubrieken.

  Stap 4. Productie

  Nu volgt het magische deel. Onze professionele tekstschrijvers, fotografen en vormgevers aan de slag met het maken van de content voor jouw magazine.

  Stap 5. Check

  Wanneer het magazine gereed is, presenteren we dit aan je. Wij controleren alles nog eens extra en wachten op jouw goedkeuring.

  Stap 6. Klaar!

  Jouw eigen magazine, met jouw bedrijfsnaam, is klaar en kan naar al je relaties verzonden worden!

 • Meteen beginnen?

  We komen ook graag bij je langs! Wil je ons meteen spreken?

  Dan zijn we te bereiken op 013 545 32 98

 • Mag.

  Powered by ASEGA.

All Posts
×