• Print Media

 • Een magazine voor jouw bedrijf

  Een professioneel relatiemagazine kan veel doen voor jouw bedrijf. Het is een krachtig en effectief marketing instrument.

  Je kunt het magazine meegeven aan potentiële klanten, meesturen met een offerte, neerleggen in de wachtruimte of uitdelen op een beurs.

   

  In een mooi bedrijfsmagazine presenteren we jouw organisatie uitstekend als merk.

 • ZOZ Zie oud Zuid

  Magazine ZOZ Zie Oud Zuid informeert op het gebied van cultuur, lifestyle en uitgaan en is de wijkglossy van Amsterdam Zuid met een oplage van 10.000 exemplaren.

  World Trade Center NL

  In het WTC Netherlands Alliance magazine, verzorgd door ASEGA, brengen de Nederlandse World Trade Centers je op de hoogte van de wereld van nationale en internationale handel. Een inspirerende wereld dat niet alleen om business draait, maar waar ook leuke dingen worden georganiseerd.

  HIT Profit Magazine

  Viermaal per jaar verschijnt HIT Profit Magazine, een glossy magazine over inkoopcombinatie HIT Profit, boordevol boeiende artikelen, interviews en andere content. ASEGA verzorgt het complete traject: van concept tot verzending.

  Repay HRM Magazine

  ASEGA verzorgt eenmaal per jaar een prachtig magazine voor Repay HRM. In dit dikke glossy magazine komen medewerkers en relaties aan het woord over de dienstverlening van Repay HRM. Ook zijn er interviews te lezen en vertellen medewerkers op het hoofdkantoor hoe is om voor Repay HRM te werken.

 • Een magazine voor jouw bedrijf

  Waarom een relatiemagazine werkt voor jouw organisatie.

  Vertrouwen

  Met een magazine wek je vertrouwen en bouw je aan de loyaliteit van je bedrijf. Lezers voelen zich meer betrokken bij je organisatie.

  Bewaarfunctie

  Een goed relatiemagazine wordt bewaard. Daardoor zijn er ook veel meelezers en een nóg groter bereik.

  Actie

  Een relatiemagazine zet bij een groot deel van de lezers aan tot actie. Lezers zullen sneller je bedrijf aanbevelen en ingaan op aanbiedingen of uitnodigingen.

  Aandacht

  Een magazine wordt uitgebreid bekeken. Je relaties en klanten besteden hierdoor veel tijd en aandacht aan je bedrijf. Consumenten tot gemiddeld wel 25 minuten, zo is uit onderzoek gebleken.

 • Je eigen relatiemagazine?

  Neem contact met ons op en laat jouw magazine binnenkort bij je relaties op de deurmat vallen.

All Posts
×