• Social Media

   

 • Bereik je doelgroep, altijd & overal

  Social media staan altijd aan. Wij dus ook.

  ASEGA Social Media

  Bij het beheren van social media zorgen wij voor afwisselende content op de sociale media van jouw bedrijf. In nauw overleg wordt een contentplan opgezet; onderdeel hiervan zijn acties, campagnes en beleving. Deze mix zorgt voor een totaaloplossing waarmee de content optimaal - via een diversiteit aan kanalen en een elkaar versterkend effect- ingezet wordt.

  Waarom ASEGA

  • Ervaren social media experts, dus totale ontzorging.
  • Listening & Webcare, zodat de community gehoord wordt.
  • Klantgerichtheid, want wij weten hoe belangrijk jouw klant is.
  • Analyse met OBI4WAN, voor inzicht in jouw online reputatie.
  • Always On: 7 dagen per week.
  • Transparant in werkwijze en kosten.
 • Social media diensten

  ASEGA heeft de expertise en kennis om jouw merk of bedrijf op alle vlakken van social media marketing te kunnen bijstaan.

  Uw bedrijfspagina

   

  Onze social media Specialisten kennen social media door en door. Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat: het heeft geen enkele geheimen voor ze. Het lanceren van een campagne of het opzetten van jouw merk op social media is een peulenschil. Binnen een dag kun je al aan de slag met je eigen pagina.

  Webcare & Listening

  We weten alles wat er over jouw merk wordt gezegd op social media. Met onze online analysetool bewaken we de online reputatie van je bedrijf. Op vragen, opmerkingen of klachten over jouw merk reageren wij snel, nauwkeurig en volgens de merkrichtlijnen. Dat doen wij binnen kantoortijden, maar ook daarbuiten.

  Social media beheer

   

  Onze social media managers zorgen voor een doorlopend heldere en zichtbare online aanwezigheid van jouw merk. We posten relevante en aantrekkelijke content en vergroten de impact van jouw merk in en buiten de community. Totale ontzorging vinden wij erg belangrijk.

  Strategie

   

  Wij weten hoe we jouw social media strategie ten volste kunnen benutten. Heb je nog geen strategie? Laat hem dan door ons maken. Samen bedenken we een strategie die aansluit bij jouw merk en doelstellingen.

  Analyse en rapportage

   

  Dankzij de inzet van OBI4WAN, de analytics tool voor social media en andere online plekken, hebben we altijd inzicht in wat er over jouw merk wordt gezegd. Wij brengen op gezette tijden rapporten uit, zodat deze cijfers altijd inzichtelijk zijn.

   

  Advertising
   

  Onze Social Specialisten

  weten precies wat een goede campagne inhoudt, welke middelen daarvoor ingezet moeten worden en hoe je zo snel en doeltreffend mogelijk je doelgroep bereikt.

  Content creatie

   

  We hebben de creatievelingen in huis om aantrekkelijke en pakkende content te maken voor jouw merk. We verzorgen alles: foto video, animaties, visuals, infographics of copy. 

  Social media trainingen

   

  Wil je je eigen social kennis of die van je collega's op peil brengen? Wij verzorgen ook social media trainingen, waarmee je in een dagdeel de basics van social media onder de knie kunt krijgen.

 • Bereik meer mensen

  Je doelgroep is online altijd in gesprek. ASEGA luistert.

 • Feiten & Cijfers

  Ze spreken voor zichzelf. Dit zijn de cijfers van 2016.

  75%

  van de internetgebruikers zit op Social media.

  9,6 miljoen

  Nederlanders maken gebruik van Facebook, waarvan 6,8 miljoen dagelijks.

  9,8 miljoen

  Nederlanders maken gebruik van Whatsapp.

  4,2 miljoen

  Nederlanders maken gebruik van LinkedIn, waarvan 0,3 miljoen dagelijks.

  5%

  van de Nederlanders is afgehaakt op Facebook. Dit komt voornamelijk doordat ze er niets mee hebben (43%), ze het platform niet vertrouwen (36%) of het te veel tijd kost (33%)

  65+

  Steeds meer 65+-ers maken gebruik van social media. De groep van 80+ laat de grootste groei zien

  Grootste stijgers

  Snapchat, Pinterest en Instagram zijn de grootste stijgers in 2016, met respectievelijk 1 miljoen, 2 miljoen en 2,1 miljoen Nederlandse gebruikers.

 • Meer weten?

  Neem contact op met onze social media experts!

All Posts
×