Alpin Times Magazine #15

Alpin Family: Be part of it

· Print Media

Tekst: Wendy Leijten | Leestijd: 3 minuten

ASEGA maakt jaarlijks een luxe magazine voor Alpin Rentals, over de mooiste resorts in de Oostenrijkse Alpen. Deze editie met bijzondere nieuws: de opening van het Elements Resort in Zell am See en het Stockinggut by AvenidA restaurant in Leogang.

Alpin Rentals biedt luxehotels, appartementen en restaurants op prachtige locaties in SalzburgerLand, zoals Zell am See-Kaprun-Saalbach en Leogang in Oostenrijk. Het bedrijf werd opgericht in 2009. Alpin Rentals is een familiebedrijf en het toegewijde team werkt ook echt als een familie. Dit blijkt doorslaggevend voor de kwaliteit die het bedrijf levert aan hun gewaardeerde gasten. Vandaar dat in 2018 de naam van de Alpin groep is veranderd in Alpin Family. Met het aanbieden van extensieve service, innovatie, design en diversiteit wil Alpin bijdragen aan de mooiste herinneringen. Zoals Managing Director Ralph van Kollenburg zegt: "Family time is quality time. En wordt vaak genoemd omdat het zo belangrijk is om tijd door te brengen met je familie".

Familie-uitbreiding

In de nieuwe editie presenteert Alpin verschillende nieuwe 'familieleden' zoals het Stockinggut by AvenidA restaurant in Leogang. Dit is het eerste restaurant op de piste waarmee een ski-in-ski-out accommodatie is gecreëerd. Ook de opening van het prachtige Elements Resort in Zell am See begin december was een hoogtepunt. Een hip en jong appartementenhotel te midden van Zell am See-Kaprun waar je kunt genieten van luxe en door de unieke locatie een indrukwekkend uitzicht hebt op het berglandschap.

Nieuw jaar, nieuwe momenten

Naast al dit enerverende nieuws en groei in de Alpin familie, heeft het magazine nog meer interessante content te bieden. Zo word je meegenomen in de nieuwe kabelbaan van Kaprun, die je direct van het dorp naar de imposante gletsjer brengt. Ook lees je over lokale cuisine, regionale partners, zomerse hoogtepunten, excellente restauranttips en wijnselecties, een activiteitenoverzicht uit de regio, evenementen en nog veel meer. Benieuwd geworden? Ontdek het 2020 magazine en een overzicht van de Alpin accommodaties.

Een succesvolle samenwerking

ASEGA maakt sinds 2011 magazines voor Alpin Rentals. Lees hier ook het interview met Alexandra Wochesländer, Marketing & Sales bij Alpin Rentals, waarin zij vertelt over de samenwerking met ASEGA.

Alpin Times 2020
Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK