Alpin Times Magazine 2019

Een luxe, glossy magazine voor Alpin Rentals.

· Print Media,Contentcreatie

ASEGA maakte in opdracht van Alpin Rentals de veertiende editie van het Alpin Times Magazine en het bijbehorende Properties Magazine. Dit magazine wordt uitgegeven in het Engels, Duits en Arabisch.

Bij Alpin Rentals vind je stijlvolle, centraal gelegen luxe appartementen en chalets. Deze zijn gesitueerd op perfecte locaties in populaire Oostenrijkse dorpen als Kaprun, Zell am See, Saalbach en Leogang.

Het 140 pagina's tellende magazine staat vol met boeiende artikelen over de regio, interessante tips en meer. Zo wordt aandacht besteed aan de nieuwe accommodaties van Alpin Rentals, nemen we een kijkje in Wenen, kun je met een recept zelf de Oostenrijkse lekkernij Kaiserschmarrn maken en doen we verslag van WOW Glacier Love, het officiële openingsfeest van het skiseizoen. Ook besteden we aandacht aan de restaurants en bars uit de regio.

In het 36 pagina's tellende Properties Magazine worden alle accommodaties van Alpin Rentals uitgebreid beschreven. Per accommodatie kun je lezen over de locaties en de luxe en uitgebreide faciliteiten die deze accommodaties bieden.

Het magazine is verkrijgbaar via Alpin Rentals.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK