'ASEGA denkt out-of-the-box’

Interview Alpin Rentals

· Print Media

Tekst: Leeuwelijn Verwijst Leestijd: 3 minuten

Eén van de tevreden klanten van ASEGA is het bedrijf Alpin Rentals. Al enkele jaren heeft ASEGA de eer om luxe magazines voor het bedrijf te maken, die het prachtige Oostenrijk uitstralen. Alexandra Wochesländer vervult de functie Marketing & Sales bij Alpin Rentals en praat ons bij over de samenwerking.

Alpin Rentals biedt luxehotels, appartementen en restaurants op mooie locaties in de Oostenrijkse Alpen, zoals Zell am See-Kaprun-Saalbach en Leogang in Oostenrijk. Het bedrijf werd opgericht in 2009. “Wij zijn een familiebedrijf en ons toegewijde team werkt ook echt als een familie. We zijn heel hecht en ik denk dat dat doorslaggevend is voor de kwaliteit die wij leveren”, zegt Alexandra.

Foto: Alexandra Wochesländer (rechts) op een internationale reisbeurs met het Alpin Rentals magazine.

Het magazine

“We zijn begonnen met ons allereerste eigen tijdschrift in de winter van 2010. Nu hebben we met trots al veertien tijdschriften mogen uitbrengen. Deze lanceerden we bijna allemaal in samenwerking met Asega”, vertelt Alexandra. “We zijn ontzettend trots op ons magazine.”

“We zijn ontzettend trots op ons magazine.” - Alexandra Wochesländer, Alpin Rentals

“Onze succesvolle samenwerking begon in 2011. Het belangrijkste doel was om een ​​high-end magazine te creëren dat paste bij onze hoogwaardige accommodaties en om onze gasten te informeren over al onze diensten. Natuurlijk willen wij onze gasten ook op de hoogte houden van het nieuws en de hoogtepunten in de gebieden.”

Waarom Asega?
“We kozen voor ASEGA omdat we iets nieuws wilden, omdat de agentschappen in onze regio er allemaal hetzelfde uitzagen. Daarom zijn we het verder gaan zoeken. We vinden het belangrijk om een fris perspectief op ons bedrijf te hebben, zodat we onze lezers en gasten net dat beetje extra kunnen geven. Met ASEGA denken we meer out-of-the-box.”

Alexandra vertelt verder: “We zijn erg positief over de werkwijze van ASEGA: de eenvoud, de creatieve input en de korte communicatiekanalen. Daarnaast is het bedrijf met alles op tijd, wat veel vertrouwen schept.” Het hoogtepunt van Alexandra is absoluut de afgelopen editie. “Ik denk dat dit tot nu toe de beste editie is. We hebben een compleet nieuwe look en feel. Er zullen nog veel mooie tijdschriften volgen!”

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK