Dit is ASEGA: Claudia

'Ondertussen heeft de marketing- en communicatiebranche mijn hartje veroverd.'

· Werken bij ASEGA

Leestijd: 2 minuten

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

“Een sociale, ambitieuze en behulpzame harde werker met (in werkmodus) de beschikking over een jaloersmakende dosis geduld. Wat goed van pas komt in mijn functies en de 24/7 veranderlijke social media wereld. Daarnaast houd ik - als control-freak - de touwtjes graag in handen, máár doe dat altijd met een brede glimlach op mijn gezicht. Het moet wel leuk blijven natuurlijk!”

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

“Dat is inmiddels al een tijdje geleden... Zo’n vijf jaar terug was ik namelijk stagiaire bij ASEGA. Destijds volgde ik de hbo-studie International Lifestyle Studies in Tilburg. Tijdens deze allround meewerkstage heb ik me voor vrijwel elke functie ingezet én mocht ik actief meewerken aan allerlei projecten binnen het bedrijf. Zo leer je een bedrijf goed kennen!” Kort na deze stage werd ik benaderd voor een bijbaan als Social Media Consultant bij ASEGA. Een kans die ik met beide handen heb aangepakt! Ondertussen heeft de marketing- en communicatiebranche mijn hartje veroverd. In het bijzonder bij ASEGA, want met name de kleinschaligheid, diversiteit, het fijne team en de ongedwongen sfeer, zorgen voor plezier in je werk!”

"Ik ben trots op waar we nu staan en de ambities die er nog zijn!” - Claudia Franken

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:

“Lekker cliché, maar geen dag is hetzelfde. Afgezien daarvan vervul ik meerdere functies: Manager Social Media, Projectmanager én het regelen van overige kantoorzaken. Hierdoor is mijn agenda altijd lekker vol en gevarieerd! Een doorsnee werkweek kan ik beter beschrijven. Deze bestaat onder andere uit de aansturing van het social media team, afspraken, locatiebezoeken, content planningen, content creatie, adverteren, adviseren, innoveren, strategisch denken, kwaliteitsbewaking en doelstellingen van de opdrachtgevers én ASEGA nastreven. Naast werk moet er ook zeker tijd zijn voor ontspanning, ik organiseer dan ook met veel plezier gezellige borrels, lunches en avondjes uit! Kortom, never a dull moment!

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

“Het neerzetten en verder uitbouwen van de social media afdeling binnen ASEGA, waarbij ik vanaf het eerste uur heb meegewerkt -en gedacht én hier nog steeds mee bezig ben. Daarnaast natuurlijk ook alle mooie projecten en opdrachtgevers die we tot nu toe hebben mogen uitvoeren en tevredenstellen!”

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

“Gezelligheid! Vrienden, koken, shoppen, sport, culinaire uitstapjes en reizen.”

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

“Een bedrijf dat zich in een aantal jaren op de kaart heeft gezet op het gebied van social media en (relatie)magazines. Daarnaast staat ASEGA voor een uniek, sociaal en betrokken team dat zich voor de volle 100% inzet voor haar klanten. Ik ben trots op waar we nu staan en de ambities die er nog zijn!”

 

Naam: Claudia Franken

Leeftijd: 28 jaar

Funcitie(s): Manager social media & Projectmanager social media

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK