Terug naar site

Dit is ASEGA: Laura

Laura van de Sande, Stagiaire fotografie

· Werken bij ASEGA

Met trots stellen we jullie voor aan Laura. Met haar skills als fotografe is ze een grote meerwaarde binnen ons team. Je kunt Laura regelmatig zien rondrennen met haar camera in haar handen om de mooiste kiekjes te maken. Benieuwd naar Laura’s haar leukste moment bij ASEGA? Lees het hier.

Jouw eerste indruk van mij is:
Een leergierige, hardwerkende en behulpzame werknemer en collega. Ik kijk eerst de kat uit de boom, maar daarna gooi ik mijn talenten in de strijd! Ook zie je mij vaak met een camera in de hand om de mooiste foto’s te maken voor verschillende opdrachtgevers.

Zo verliep mijn eerste ontmoeting met ASEGA:
Na een eindeloos lange zoektocht (mede dankzij COVID-19) naar een stage kwam ik terecht bij ASEGA. Na een fijn en informeel gesprek ben ik diezelfde dag nog aangenomen als nieuwe stagiaire. Ik was zo blij als een klein kind in een snoepwinkel toen ik het nieuws hoorde. Ik had meteen super veel zin om te beginnen en mezelf te ontwikkelen binnen dit bedrijf.

Een doorsnee werkdag ziet er als volgt uit:
Een doorsnee werkdag bestaat niet bij ASEGA, want elke dag is zo anders. Vaak ben ik op bezoek bij verschillende winkelcentra in Nederland om content te maken voor de social media kanalen die ASEGA beheert. Aan het einde van de dag plof ik achter mijn laptop om de gemaakte beelden uit te zoeken en te bewerken. Naast ASEGA werk ik ook mee aan het fantastische tijdschrift: Mamaleest!

Naast ASEGA werk ik ook mee aan het fantastische tijdschrift: Mamaleest!

Mijn mooiste werkherinnering tot nu toe:
Wie had het ooit gedacht? Ik niet! In de eerste weken van mijn stage mocht ik de cover voor de nieuwe editie van Mamaleest fotograferen. Een erg trots meisje aan deze kant kan je wel stellen! Dus ren snel naar de winkel om de nieuwe editie van Mamaleest te kopen! Deze stap belooft veel goeds voor de komende opdrachten!

Out of office? Dan ben ik druk met:
Ik geniet onwijs van de kleine momenten in het leven. Ik vind het heerlijk om uit eten te gaan met mijn familie en om lekker op vakantie te gaan. Daarnaast houd ik ervan om de lekkerste baksels te maken in onze (té) kleine keuken, zonder vaatwasser. Ten slotte kan ik ook erg genieten om ‘s avonds neer te ploffen op de bank en een serie aan te zetten. Voetjes omhoog, mijn camera aan de oplader en bijtanken voor de volgende werkdag.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK