Terug naar site

Dit is ASEGA: Linyola

Linyola van Gool, Content Creator & Projectmanager Social Media

· Werken bij ASEGA,Social Media

Zwaai naar Linyola! Misschien denk je nu: hoe zeg je? De naam Linyola, (Lin-yo-la of Lin-jola) is tot stand gekomen door wat Spaanse roots te combineren met Nederlandse genen. Ze ziet zichzelf daarom ook als een Spaans temperamentje met de lengte van een Nederlander. In haar voorstelblog lees je hoe Linyola door het leven danst als nieuwe collega in team ASEGA.

Jouw eerste indruk van mij is:

Wow die is lang! Of: wow die lacht veel! Of misschien: wow die houdt niet op met kletsen! Een paar dingen die ik regelmatig hoor over mij als persoon. Maar zijn het slechte dingen? Ik denk het niet. Nee, ik weet het eigenlijk zeker van niet.

Zo verliep mijn eerste ontmoeting met ASEGA:

Na het binnentikken van mijn diploma, stond er een wereldreis op mijn planning. Maar op pandemie had ik natuurlijk ook niet gerekend. Dus toen eenmaal mijn backpack een plekje in de kast vond, kreeg mijn carrière de kans om zich te gaan ontwikkelen. Zo ben ik dus in aanraking gekomen met ASEGA, waar ik nu de kans en vertrouwen krijg om mezelf verder te ontwikkelen.

Een doorsnee werkdag ziet er zo uit:

Oef, geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo verfrissend. De ene dag ben je op locatie aan het fotograferen, de andere zit je heel de dag achter de computer en de andere ontploft je hoofd met creatieve concepten tijdens een brainstorm. Oh en gifjes, heel veel gifjes. Ik merkte al snel dat dit de communicatietaal is van collega’s onderling.

'Ik merkte al snel dat het versturen van gifjes de communicatietaal is van collega’s onderling.'

Mijn mooiste werkherinnering tot nu toe:

Na samen met een collega op klantbezoek te zijn geweest, creëerden we op de terugweg een carpoolkaraoke. Maar dit keer zonder bekende mensen en vals, oh zo vals. Maar oh zo genieten! Heb jij een tijdje geleden toevallig gillende keukenmeiden gehoord op de A2? Ja, dat waren wij.

Out of office? Dan ben ik druk met:

Waar moet ik beginnen? Lang verhaal lang. Mijn grootste hobby is genieten. Ik wil genieten van de dingen om me heen en de dingen die ik doe. Ik wil het voelen, ruiken, horen, proeven, zien en ervaren. Ervaringen staan bij mij boven bezittingen. Denk aan het kippenvelmoment bij mijn favoriete nummer of het eerste slokje van mijn rode wijn. Ook de buikpijn van het lachen of op de straten van Latijns-Amerika dansen. Ik leef van dag tot dag en hou van het lef in het leven, niet al te veel denken, maar gewoon doen.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK