Return to site

Dit is ASEGA: Lori

Jr. Projectmanager & Content Creator

· Werken bij ASEGA,Social Media

Graag stellen we aan je voor: Lori van Gurchom. Met haar 1.56 m is ze aan de kleine kant, maar aan energie komt deze dame zeker niet tekort! En dat komt héél goed uit, want deze creatieve enthousiasteling zie je regelmatig rondrennen met een fotocamera in haar hand. Hoe ze haar energie managet en op wat voor bijzondere wijze ze haar nieuwe team heeft ontmoet, lees je hier.

Jouw eerste indruk van mij is:
Ik ben dan misschien maar 1,56m, maar aan energie kom ik niks tekort! Stilzitten is niet mijn ding, het liefst ben ik de hele dag in de weer met creatieve projecten. Dus als je denkt: wie is die rondrennende enthousiasteling met een fotocamera in de ene hand en een schrift met 100 krabbels in de andere hand? That would be me!

Zo verliep mijn eerste ontmoeting met ASEGA:

Via een tip ben ik terechtgekomen bij ASEGA en na een superleuk gesprek wist ik dat ik helemaal op mijn plek ging zijn bij dit dynamische en ambitieuze bedrijf. Nog voordat ik kon beginnen, kwam de coronacrisis om de hoek kijken waardoor mijn eerste werkdag thuis plaatsvond.

Hoe ziet je werkdag er momenteel uit?

Ik begin mijn eerste werkdag met een kopje koffie achter mijn bureau en laptop. In deze tijd is aanpassingsvermogen key en laat dit nou net een van mijn sterke punten zijn! Er wordt door het team goed contact gehouden via video-calls, gedacht in creatieve oplossingen en snel geschakeld. Het thuiswerken heeft ook wel weer iets. Ik heb bijvoorbeeld mijn collega's voor het eerst ontmoet via een online pubquiz die ASEGA had georganiseerd, hoe tof is dat? Dit zet gelijk de toon over wat ik nog allemaal kan verwachten!

''Ik heb mijn collega's voor het eerst ontmoet via een online pubquiz die ASEGA had georganiseerd, hoe tof is dat?''

Out of office? Dan ben ik druk met:

Ik zoek altijd een outlet voor mijn creativiteit: van fotograferen tot een leuk dagje weg met vriendinnen organiseren. Ben ik niet aan het borrelen, koffiedrinken of bijkletsen met iemand, dan kun je mij vast en zeker vinden op een festival of feestje, waar ik los ga op alle (foute) discohitjes. Als ik dan wel eens een keer stil zit, geniet ik bijvoorbeeld met volle teugen van een nieuwe First Dates aflevering of binge ik mijn favoriete serie in 1 weekend.

Als iemand ASEGA zegt dan zeg ik?

Een creatief & ambitieus bedrijf waar ik helemaal op mijn plek zit!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK