Terug naar site

Dit is ASEGA: Eva

Stagiaire Vormgeving

· Werken bij ASEGA,Social Media

­JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

­Een gezellige, creatieve en nieuwsgierige meid die graag nieuwe dingen wil leren. Uitdaging ga ik niet uit de weg en ik probeer overal het beste uit te halen. Ik ben een persoon die anderen graag helpt. Daarnaast heb ik aan zelfspot geen gebrek ;-).

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

Tijdens mijn opleiding Grafische Vormgeving ben ik aan ASEGA gekoppeld om hier mijn laatste jaar stage te gaan lopen. Na de website te hebben bekeken, werd ik gelijk enthousiast over het bedrijf. Tijdens het eerste gesprek voelde het gelijk goed, er hangt een fijne sfeer. Inmiddels ben ik alweer 2,5 maand werkzaam als Junior Designer bij ASEGA.

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:

Iedere ochtend kruip ik achter mijn computer om me vervolgens aan de slag te gaan met diverse werkzaamheden. De ene dag ben ik veel bezig met foto’s bewerken, de andere dag met illustreren en af en toe ga ik mee op social media fotografiebezoek. Veel verschillende taken dus. Deze afwisseling is heel fijn aangezien iedere dag daardoor anders is!

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

De mogelijkheden die ASEGA mij nu al biedt. Zo krijg ik de kans om een cursus After Effects te volgen tijdens mijn stage-uren. Hoe vet is dat! Ook geeft het team net dat kleine zetje zelfvertrouwen waarmee je verder kunt. Op deze manier kan ik groeien in mijn kennen en kunnen.

"Deze afwisseling is heel fijn aangezien iedere dag daardoor anders is!"

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

Festivals en concerten bezoeken, op vakantie gaan met mijn vriend en afspreken met vriendinnen. Oh ja, en uit eten gaan niet te vergeten. Natuurlijk mag een rustmoment en quality time met mijn familie en hond Freek ook niet ontbreken.

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

Een vernieuwend, talentvol bedrijf, met een team dat er alles aan doet om de gewenste resultaten te bereiken.

Naam: Eva van Hout

Leeftijd: 19 jaar

Functie: Junior Designer

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK