Dit is ASEGA: Evi

'We reizen het hele land door.'

· Werken bij ASEGA

Leestijd: 2 minuten

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

“Hoeiendag! Wat een gezellige, spontane en gekke Zeeuwse Brabander mét een Rotterdams accent. Niet lullen, maar poetsen is mijn motto en dat doe ik het liefst in de vorm van schrijven en social media.”

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

“Eigenlijk een beetje ‘via, via’. Ik hoorde de naam ASEGA namelijk weleens vallen bij medestudenten. Toen ik zelf op zoek mocht naar een stageplek, ben ik meteen maar even gaan kijken of ze toevallig een leuke vacature hadden. And here I am! Inmiddels al een paar maandjes trouwens, maar het sollicitatiegesprek herinner ik me als de dag van gisteren. Met klamme handjes en een kloppende rikketik, stapte ik het kantoor binnen. Dat was achteraf gezien nérgens voor nodig, want de sfeer en het gesprek waren relaxed, gezellig en informeel. Ik voelde me dus al gauw op mijn gemak.”

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:

“Voordat mijn dag überhaupt kan beginnen, moet er eerst een vers bakje koffie in. Onder het genot van mijn - inmiddels - tweede bakje, neem ik vervolgens de planning door. Mijn functietitel verraadt het wellicht al, maar inderdaad, het creëren van content voor Social Media is een belangrijke taak. Maar ik zit niet alleen maar achter een scherm, want iedere maand zijn er wel locatiebezoeken bij verschillende klanten. Hier verzamelen we nieuwe content, zetten we producten en bezoekers op de foto en maken we leuke video’s.”

'ASEGA is een supertof media- en communicatiebureau met een hecht, creatief en gezellig team' - Evi Kemeling

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

“Dat is meer de workflow in het algemeen, want er is altijd een fijne afwisseling in werkzaamheden. Je zit dus niet steeds van 9 tot 5 in een kantoor te broeien, maar gaat er regelmatig even op uit. En dat is af en toe ook zeker nodig, wil je enigszins creatief zijn met content. We reizen het hele land door. De ene keer cross je voor een kort interview op en neer naar het centrum van Tilburg en de andere keer ben je een dag zoet op locatie in Utrecht of Rotterdam."

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

“Mijn bijbaantje bij restaurant Markt Zes in hartje Domburg; waar ik vandaan kom. Dat is ook meteen de reden waarom ik in het weekend vaak terugga naar Zeeland. Verder probeer ik (let op: probéér ik!) twee keer per week naar de sportschool te gaan, ga ik graag dagjes weg, op een terrasje zitten of zoek ik de zon op. Een beetje niksen en bankzaken doen met Netflix komen ook weleens voor. Dat gebeurt vooral na afloop van een feestje en als feestbeest ben ik áltijd van de partij!”

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

“Een supertof media- en communicatiebureau met een hecht, creatief en gezellig team!”

NAAM: Evi Kemeling
LEEFTIJD: 21

FUNCTIE: Junior Content Creator Social Media

STUDIE: Communicatie (Fontys Economische Hogeschool Tilburg)

VESTIGING: Tilburg

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK