Dit is ASEGA: Fleur

· Werken bij ASEGA

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

“Jeetje, zij mag haar bureau ook wel eens opruimen! Haha. Je vindt me waarschijnlijk een vrolijke en enthousiaste rommelkont die chaotisch, sociaal en creatief is. Ook goed om te weten: sporten is zeg maar niet echt mijn ding. ‘Niet lullen maar poetsen’ is daarentegen wél iets waar ik volledig achter sta.”

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

“Zo’n zes jaar geleden studeerde ik grafische vormgeving in Tilburg en was ik op zoek naar een stageplek. Na het zien van een van de bedrijfsauto's van ASEGA sloeg de vonk over. Nu, zes jaar later, heb ik een afgeronde studie, meer werkervaring en werk ik ondertussen alweer dik anderhalf jaar bij ASEGA. En die bedrijfsauto die de vonk deed overslaan? Inmiddels ben ik zelf de trotse eigenaar van zo'n auto. Tja, zo snel kan het gaan."

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

 “Dat zijn er eigenlijk meerdere, want ik werk voor diverse klanten. Maar als ik dan toch écht moet kiezen, dan zijn dat de projecten waar ik veel ontwerpvrijheid heb. Buiten dat vind ik het ook fijn dat we bij ASEGA een echte familie zijn en een betrokken samenwerking hebben met alle collega’s.”

"Mijn dagen zijn nooit saai en zitten vol verrassingen" -  Fleur van Grinsven

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

“Voornamelijk met een huis bouwen samen met mijn vriend in België. Maar ook met vrienden, reizen, nieuwe gerechten uitproberen en deze - uiteraard - opeten, lezen (ja echt!) én last but not least lig ik graag languit op de bank. Ohja, dat laatste gaat gepaard met Netflix & bugels met een kuipje smeerkaas. ;)”

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

“Een groeiend bedrijf met toffe collega’s en een fijne ongedwongen werksfeer.”

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK