Terug naar site

Dit is ASEGA: Frederique

Stagiaire content creator

· Werken bij ASEGA,Social Media

­JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

Een rustig meisje dat langzamerhand uit haar schulp kruipt. Als ik er eenmaal uit ben, dan klets ik erop los. Ik ben leergierig, beslist een planner en megaperfectionistisch. Verder ben ik een echte koukleum en kan ik genieten van grafisch vormgeven.

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

Een aantal maanden geleden ging ik op zoek naar een stageplaats. Via via maakte ik kennis met ASEGA. In eerste instantie was ik op zoek naar een grafische stage maar na een leuk gesprek bij ASEGA was ik (bijna) overtuigd. Het was voor mij een stap om het vormgeven los te laten en mij te richten op teksten en content voor social media. Na lang nadenken heb ik gekozen voor ASEGA, en ik ben nu nog steeds blij met die beslissing. Ik leer elke dag weer iets nieuws!

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:

Er is eigenlijk geen doorsnee dag bij ASEGA. Elke dag is anders. Iedere maand staan er fotografiebezoeken aan verschillende winkelcentra op de planning. Dat beeldmateriaal zetten we vervolgens in als social media content. Daarnaast maak ik veel Instagram Stories, schrijf ik blogs en social teksten, organiseer ik brainstorms en werk ik mee aan campagnes.

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

De lokale bezoekjes vind ik heel erg leuk. Heel de dag op pad om content te schieten én het lekkere eten is dan een mooie bijkomstigheid! Het is sowieso een hele fijne afwisseling met een kantoordag.

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn eigen bedrijfje. Op zaterdag werk ik ook nog in een visspecialiteiten- en traiteurzaak. Buiten al dat werk om kan ik enorm genieten van uiteten gaan, borrelen met vrienden, dansjes doen in de Baret en knuffelen met mijn liefste hondje Kees!

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

Een gezellig, hardwerkend team met creatieve mensen!

Naam: Frederique Gerritse

Leeftijd: 22 jaar

Functie: Stagiaire Content Creator

Studie: Communicatie (Fontys Hogeschool Tilburg)

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK