Samen Sterk voor Gezondheid

ASEGA maakt nieuw magazine voor GGD Hart voor Brabant

· Print Media

Leestijd: 1 minuut

ASEGA maakte in opdracht van GGD Hart voor Brabant een spiksplinternieuw glossy magazine: Samen Sterk voor Gezondheid. Het magazine is 28 pagina's dik en beschrijft de vele activiteiten waarmee de GGD zich dagelijks bezig houdt. Wij verzorgden het hele traject: van concept, redactie en fotografie tot drukwerk en verzending.

Toen de directeur van GGD Hart voor Brabant, Karin van Esch, in 2014 voor de GGD ging werken, kwam ze erachter dat ze eigenlijk nog niet veel over de GGD wist. "En dát is nou precies de reden waarom we dit magazine hebben gemaakt", zegt ze in het voorwoord van het magazine. "Want, ik realiseerde me dat ik niet de enige ben die dit heeft. Voor gemeenten, ziekenhuizen, huisartsen en heel veel andere mensen geldt dit ook. De GGD heeft best een hoge naamsbekendheid, maar wát we nou eigenlijk allemaal doen? Misschien weet je wel dat je bij ons terecht kunt voor een soa-test en voor vaccinaties als je op reis gaat. Maar we doen nog veel meer! In dit magazine geven we je een kijkje in ons werk."

'In dit magazine geven we je een kijkje in ons werk.'

- Karin van Esch, directeur GGD Hart voor Brabant

Een tipje van de sluier: mooie verhalen over het consultatiebureau van de toekomst, tips voor een gezonde start van de dag, een reportage over ouders die een avondje op stap gaan en tegelijkertijd voorlichting krijgen over drank- en drugsgebruik. Hoe ga je hierover het gesprek aan met je kind? Ook maak je kennis met Rolf en Kevin, die op reis gaan naar Zuid-Afrika. En weet jij wat er in Brabant gebeurt als er zich een ramp voltrekt?

Het magazine wordt verspreid onder stakeholders, maar is ook te vinden bij de GGD's in regio Hart voor Brabant.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK