HIT Profit Magazine #22

China: De Slapende Reus Ontwaakt

· Print Media,Longread

Driemaal per jaar maakt ASEGA het HIT Profit Magazine. De 22e editie is nu uit en heeft China als thema. We zorgen daarnaast voor een complete restyling van het magazine.

Waar denk jij aan als je aan China denkt? Is dat de Chinese Muur, het authentieke Chinatown, of zijn dat de inwoners van China zelf, die in groten getale de wereld verkennen. Zijn dat de spotgoedkope producten die je via AliExpress bestelt of dat favoriete Chinese restaurant bij jou om de hoek. Eén ding is zeker: met China kun je alle kanten op.

Dit land is zo groot en gevuld met talloze schatten zoals de Verboden Stad, nationaal bier en (ja echt) Europese namaaksteden, dat het een magazine-editie waardig is. Ook hebben we ons magazine in een compleet nieuw jasje gegoten.

We spreken de Nederlandse chefkok Richard Ekkebus over zijn restaurant in Hong Kong en boeiende onderwerpen zoals matchfixing, de Chinese keuken en AliExpress passeren de revue. Lees over de huidige leider van China Xi Jinping en zijn ideeën over de toekomst van het land én de wereld. Plan alvast je trip naar hét land van de cultuurshock met onze reistips voor Hong Kong en Hainan. En binnenkort zullen er twee Chinese automerken de
Europese markt gaan betreden, benieuwd welke?

Haal je hart op en verdiep je in deze bijzondere cultuur, waarbij je van de ene in de andere verbazing zult vallen. Napoleon zei over China, de slapende reus: “Laat haar slapen, want als ze ontwaakt, zal de wereld schudden”. We zijn met z’n allen heel druk bezig met het bezoeken, handel drijven en nadenken over zaken doen in China. De reus wordt wakker. Hoe en of de wereld zal schudden, zal de toekomst uitwijzen.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier het magazine.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK