HIT Profit Magazine #25

HIT Profit: werkt voor u

· Print Media,Longread

Tekst: Pip Cloo | Leestijd: 3 minuten

Drie keer per jaar brengt ASEGA ‘HIT Profit Magazine’ uit. In dit lifestyle magazine, met iedere keer een ander thema, wordt de lezer meegenomen in interessante verhalen over onder andere het bedrijfsleven, sport en reizen. De allerlaatste editie voor HIT Profit kwam uit in januari 2020, met als thema Automotive.

HIT Profit is een onafhankelijk kennis- en inkoopcollectief voor energie. Naast inkoop verzorgt het bedrijf ook kennis over verduurzaming en helpt HIT Profit bedrijven te besparen én ‘groener’ te worden op het gebied van energieverbruik. In Oisterwijk te Noord-Brabant werkt een team van specialisten, waaronder energieanalisten en energieadviseurs, samen om voor hun klanten de beste prestaties te leveren en hen verder te brengen op het gebied van energieverbruik.

Switch naar elektrisch

In de automotive-wereld is er momenteel een hoop gaande. Zo zorgt de opkomst van de elektrische auto voor veel verandering: bedrijven switchen naar elektrisch rijden en ook de autosport verandert mee. Zo bestaat de Formule E sinds 2012, waarin volledig elektrische racewagens het over de hele wereld tegen elkaar opnemen in bloedstollende straatraces. Maar niet alleen de elektrische auto is populair, waterstofauto’s zijn wederom in opkomst en zouden het wel eens kunnen ‘winnen’ van benzine- en dieselauto’s. En wat dacht je van zonneauto’s, die volledig bewegen op zonne-energie. Hoe ziet onze mobiele toekomst eruit?

Alternatief vervoer

Ook andere alternatieve vervoersmiddelen winnen aan populariteit. Zo werkt het Delftse bedrijf Hardt aan een Hyperloop, een razendsnelle zweeftrein. Elektrische steps veroveren langzaam maar zeker de wereld en verschijnen in het straatbeeld van steeds meer steden. En, er bestaan zelfs al elektrische motoren die veel voordelen hebben ten opzichte van de ´traditionele´ modellen. Lees er alles over in HIT Profit Magazine #25.

Samen sterk

ASEGA brengt sinds 2012 als partner het relatiemagazine van HIT Profit uit. Lees hier het interview met Lieke Schalke, marketing coördinator bij HIT Profit, waarin zij vertelt over het ontstaan en het doel van de samenwerking met ASEGA.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK