9 influencers om in de gaten te houden 

· Contentcreatie

Monica Geuze, Enzo Knol, Nikkie de Jager of DylanHaegens. Ook al weet je niks van influencers af, grote kans dat je deze namen wel eens voorbij hebt horen komen. Het internet puilt uit van de influencers. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer en denk je bij het woord influencer al snel aan een van de bovengenoemde, bekende namen. Toch zijn er een hoop verborgen parels te vinden op het internet als het gaat om influencers of leuke accounts om te volgen. Daarom heeft ASEGA een lijst opgesteld met 9 interessante influencers die je misschien nog niet kent, maar zeker de moeite waard zijn. 

1. @TOFUTHEFLOOF
Hoe kunnen we ook anders dan deze lijst aftrappen met niemand minder dan onze eigen, pluizige superster Tofu. Dit grappige TikTokaccount dat wordt gerund door onze ‘eigen’ Valentine staat vol met leuke filmpjes die een must see zijn voor elke kattenliefhebber. 

2. @AVERAGEROB
Deze Vlaamse influencer tovert met zijn YouTube-video’s een lach op je gezicht. Samen met zijn jongere broer Milan probeert hij allerlei extreme of grappige onbekende sporten uit. Iets wat, gezien het atletisch vermogen van de heren, niet altijd van een leien dakje gaat.

3. @MASTERMILO
Deze rasechte Brabantse influencer is een must-follow voor elke techniek liefhebber. In zijn video’s bouwt hij de gekste machines en voert hij de spannendste stunts uit.

4. @HARRY.TATE
Grappige dansjes en een instant goede vibe is wat je vindt op het TikTokaccount van deze Australiër. Met zijn opvallende uiterlijken herkenbare zonnebril danst hij zich en weg doorde massa, en dat allemaal voor jouw vermaak!

5. @OLLENNILSSONEN
Deze Zweedse TikTokker en Instagrammer staat bekend om de prachtige natuurbeelden die hij maakt. Met gemiddeld 32.5 miljoen likesop TikTok is dit echt een must-follow.

6. @MERIJN.SCHOLTEN
Merijn Scholten laat je doormiddel van de grappige filmpjes op zijn Instagram account gegarandeerd hardop lachen.

7. @SORAYARIEM.PSD
Deze TikTokster deelt met haar video’s heerlijke én makkelijke gerechten die iedereen binnen een handomdraai op tafel kan toveren.

8. @BDYLANHOLLIS
Deze TikTokker maakt in zijn video’s baksels met recepten uit koekboeken uit de jaren 30, 50 en 60 van de vorige eeuw. Van augurken cheesecakes tot chocolade mayonaisetaarten, het blijkt wel dat niets heilig was in de vorige eeuw.

9. @RONSIMPSON
Deze Nederlandse creatieve ondernemer is vooral bekend als oprichtervan The Avocado Club. Zijn Instagrampagina is een regelrechte aanrader als het gaat om inspiratie op het gebied van concepting en marketing. 

 

 

Dit verhaal was te lezen in ons eigen magazine ‘Impact’. Wil je ook een exemplaar? Stuur ons dan een mailtje op info@asega.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK