Terug naar site

Dit is ASEGA: Jessey

Content Creator social media

· Werken bij ASEGA,Social Media

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

Oef moeilijk! nee ik ben niet moeilijk, maar deze vraag wel. Ik zou het je graag vertellen, maar mijn naam is niet Jomanda en ik werk niet voor Astro TV. Zolang het maar niet saai is, met alle andere antwoorden ben ik tevreden.

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

Na een middagje vacatures googelen had ik een klein beetje de moed verloren. Jammer genoeg ben ik geen twintiger met meerdere HBO diploma’s en tien jaar werkervaring. Gelukkig was daar de Content Creator vacature bij ASEGA, waar ik direct helemaal enthousiast van werd. Dat bewijst weer dat de aanhouder wint, want nu lees je mijn voorstelblog. Na een paar goede gesprekken mocht ik aanschuiven aan het bureau met de lightbox, die zei: 'Welcome, have fun!’

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:

Als je inmiddels meerdere voorstelblogs hebt doorgespit, weet je dat er geen doorsnee werkdag bestaat bij ASEGA. Wat ik overigens helemaal niet erg vind. Vandaag vinden de taken op mijn to do-lijstje vooral plaats achter de computer. En morgen? Dan kan de dag helemaal anders zijn. Als Content Creator ga ik wekelijks op bezoek bij klanten om daar content te maken. Om deze de andere dagen te selecteren, uit te werken tot pakkende posts en in te plannen. Zodat niemand de laatste updates hoeft te missen.

"Na een paar goede gesprekken mocht ik aanschuiven aan het bureau met de lightbox, die zei: Welcome, have fun!"

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

Het zijn er inmiddels al heel wat maar als ik dan echt moet kiezen, kies ik: TAFELFRIET. Is dit fenomeen nog onbekend voor jou? Dan licht ik het even kort voor je toe. Je pakt een rol aluminiumfolie, daar bedek je de tafel mee. Gooi er flink wat friet, saus en snacks op en het allerbelangrijkste: vul de tafel met goed gezelschap! Al jaloers op mijn werkplek?

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

Van alles en nog wat! Van uiteten tot de dag doorbrengen met mijn vriend, m’n maten of familie. Thrift shoppen is voor mij topsport en ik kan intens gelukkig zijn wanneer ik een paar mooie vintage vondsten mee naar huis neem. Verder vind ik het heerlijk om thuis te illustreren of te kokkerellen. En het gebeurt eigenlijk niet vaak genoeg, maar met een dagje thuis lamballen maak jij mij ook heel erg blij.

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

 That’s where the magic happens…

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK