Komt dat luisteren! 

· Contentcreatie

Podcasts zijn niet meer weg te denken uit onze playlists. Geheel in het teken van dit magazine hebben we daarom de vier beste podcasts over social media en contentmarketing voor je uitgezocht. Veel luisterplezier! 

The Best Social Podcast
In deze tweewekelijkse podcast, uitgebracht door The Best Social, bespreken presentatoren Diederik, Cato en Jasper alles omtrent social media. Dit doen ze in een gewoon gesprek zoals je dat in de kroeg zou voeren. Regelmatig schuiven bekende en minder bekende Nederlanders aan, om te praten over onderwerpen als big tech, webcare en het fenomeen ‘Karens’. Dit alles tezamen maakt deze podcast prettig om naar te luisteren. 

Online Marketing Made Easy with Amy Porterfield
In deze Engelstalige podcast behandelt online marketing expert Amy Porterfield alle grote vragen uit de online marketingwereld. Vragen als ‘Hoe krijg ik meer nieuwsbriefabonnees’, ‘Hoe overkom ik een writersblock’ en ‘Hoe bouw ik een sterke online community’ passeren de revue. Porterfield laat regelmatig marketing-experts langskomen met elk hun eigen niche. Dit resulteert in een leerzame podcast en een must listen op iedereens podcastlijstje. 

Whats Next in Influencer Marketing
In deze maandelijkse podcast hebben de influencer marketing-experts van het bedrijf Endeavour & Social het over alles wat met influencer marketing te maken heeft. De laatste ontwikkelingen, voorbeelden uit de praktijk en de beste cases. Alles wordt besproken met gasten die werkzaam zijn in de branche en natuurlijk met influencers zelf. 

De Social Media Podcast
Een podcast die niet in deze lijst mag ontbreken. In deze podcastbespreken vriendinnen Campbell Blair en Taisy Rosenburg – Poulinoalles wat te maken heeft met ons geliefde social media landschap. Of het nu gaat over mental health, online haat of mom-influencers, de twee bespreken het op een nuchtere en informele manier. 

De Social Podcast
In deze, door het AD geproduceerde podcast, neemt presentator en social media analist Jaap van Zessen elke week een kijkje op de social media afdeling van verschillende bedrijven. Denk hierbij aan nationale bedrijven als NS, maar ook voetbalclubs zoals PSV. Daarnaast komen er regelmatig experts en interessante andere gasten in de uitzending. 

Podcast over media
In deze wekelijkse podcast praten Blendle oprichter en techexpert Alexander Klöpping en journalist Ernst-Jan Pfauth uitgebreid over, je raadt het al, media! De twee vrienden behandelen in een uur alles wat met het Nederlandse medialandschap te maken heeft. Door de kennis van de twee luistert deze podcast fijn weg en dat terwijl je elke aflevering weer wat opsteekt. Een echte aanrader dus! 

 

Dit verhaal was te lezen in ons eigen magazine ‘Impact’. Wil je ook een exemplaar? Stuur ons dan een mailtje op info@asega.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK