Terug naar site

Dit is ASEGA: Laura 

Content Creator Social Media

· Werken bij ASEGA,Social Media

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:
“Een rasechte Brabantse, lekker onhandig en een flapuit. Dat laatste heeft mij al meer dan genoeg ongemakkelijke momenten opgeleverd. Verder ben ik een bezig bijtje, kan ik nog geen 5 minuten stilzitten en klets ik af en toe iets teveel (sorry collega’s). O, en mocht je me ooit tegenkomen: dan denk je waarschijnlijk ‘wat is ze klein!’. Dat klopt, met mijn 1.58 meter behoor ik tot de ukkies van de wereld. Wel een hardwerkende ukkie!”

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA
“Een vriendinnetje tipte me over de vacature ‘content creator’ bij Asega. Na het lezen van de vacature was ik meteen verkocht en dus verstuurde ik die avond nog mijn sollicitatie. 1,5 week later, getekend en wel, kon ik mezelf een trotse ‘Asegaster’ noemen!”
DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE
“Mijn bezoeken aan de Markthal en Hoog Catharijne zijn mijn favoriete momenten! Als content creator ga ik wekelijks op pad om foto’s en video’s te maken voor onze klanten. Die bezoekjes zijn echt een feestje!”

“Een creatief bedrijf met hardwerkende en enthousiaste collega’s! Ik voelde me er meteen al thuis.”

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET
“Vaak ben ik ergens in hartje Breda te vinden, met een wijntje op links en een gezellig persoon op rechts. Of zit ik cosy op de bank een fijne serie te kijken met vriendlief #couplegoals. Ben ik dat niet aan het doen, dan is de kans groot dat je me spot met mijn camera voor mijn snoet, want fotograferen is mijn favoriete hobby! Je wilt weten of ik ook sport? Ik ben gemiddeld 2 keer per jaar in de sportschool te vinden: op 2 januari en de dag voor mijn vakantie. Wel ben ik een aantal keer per week op de tennisbaan te vinden!”

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK
“Een creatief bedrijf met hardwerkende en enthousiaste collega’s! Ik voelde me er meteen al thuis.”

NAAM: Laura Bastiaansen
LEEFTIJD: 25
FUNCTIE: Content Creator
VESTIGING: Tilburg

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK