Dit is ASEGA: Leeuwelijn

Stagiair Content Creator

· Werken bij ASEGA

Jouw eerste indruk van mij is:

“Als werknemer ben ik een rustige meid en observeer ik veel in mijn omgeving. Daar leer ik veel van. Zo kom ik er graag achter hoe anderen dingen aanpakken, zodat ik mijn horizon kan verbreden. Ik leg de lat heel hoog voor mezelf: ik wil alles eruit halen wat erin zit. Iets wat anderen ook vaak opvalt: als ik eenmaal aan een tekst begin, schrijf ik ‘m als een speer in één ruk af!”

Zo ziet mijn werkdag eruit:

“Elke dag is anders, omdat ik veel verschillende taken op me kan nemen. Op de eerste plaats schrijf ik voor de magazines die wij voor onze klanten maken en neem ik interviews af. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik blogs schrijf, input geef in creatieve processen of mee ga op lokaal bezoek.”

Zo verliep mijn eerste ontmoeting met ASEGA:

“Mijn eerste gesprek bij ASEGA was heel leuk en verliep erg soepel. Ik voelde meteen aan dat ik hier wat kan leren. Tegelijkertijd merkte ik dat ik met mijn journalistieke en magazine-achtergrond een mooie toevoeging kon leveren. Ik was op zoek naar een werkplek met vrijheid, die tegelijkertijd een uitdaging voor me is. Dat is zeker gelukt!”

Iedereen werkt hard en zet de klant altijd voorop.

Dit was mijn fijnste werkherinnering toe nu toe:

“Ik heb al zo veel verschillende taken mogen vervullen bij Asega, dat ik niet kan kiezen. Het leukst aan het werk is juist de diversiteit. Wat ik vooral ga onthouden is dat er zo veel vertrouwen in mij is, waardoor ik veel zelfstandig kan werken en ervaring op kan doen binnen het bedrijf. Zo kan ik er alles aan doen om op mijn best te presteren.”

Out of office? Dan ben ik druk met:

“Zoals ik zei blijf ik op de werkvloer vaak op de achtergrond, maar out of office sta ik juist het liefst op het podium! Ik dans al een paar jaar hiphop in een wedstrijdteam, waar ik de meest onvergetelijke momenten ervaar. In het weekend ben ik sales assistant bij Bershka, spreek ik graag met vriendinnen af en is eten bestellen mijn passie. Ik vind graag rust bij mijn ouders op de bank, heerlijk.”

Als iemand zegt ‘ASEGA’, dan zeg ik:

“Een leuk, vooruitstrevend bedrijf. Iedereen bij ASEGA is creatief op zijn/haar eigen manier. Omdat het zo’n jong team is, gaat iedereen met een frisse blik te werk. Iedereen werkt hard en zet de klant altijd voorop. Het is vooral een gezellig, klein team met humor en grote liefde voor verse broodjes en friet.”
 

Naam: Leeuwelijn Verwijst

Leeftijd: 21
Functie: Stagiaire Content Creator

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK