'ASEGA weet precies wat er speelt in de Markthal'

Marketing Communication Manager Christie van der Linden

· Social Media,Longread,Contentcreatie

Tekst: Pip Cloo | Foto's: ASEGA| Leestijd: 3 minuten

Markthal in Rotterdam viert deze maand haar vijfde verjaardag. ASEGA is sinds 2017 de vaste social media partner van dé publiektrekker van de Maasstad. We spreken Christie van der Linden, Marketing Communication Manager van de Markthal: “ASEGA is een betrokken bedrijf met mensen die passie voor hun vak hebben.”

Social media
Sinds 2017 verzorgt het team van ASEGA de social media kanalen, Instagram en Facebook, voor de Markthal en diverse projecten op het gebied van signing en andere gedrukte uitingen. ASEGA is ook verantwoordelijk voor het maken van de vele video- en fotocontent en het schrijven van inspiratieblogs voor de Markthal.

Sinds de opening trok de Markthal 38,5 miljoen bezoekers. 2018 was een succesjaar, met maar liefst 150.000 bezoekers per week, waarvan bijna de helft van buiten de regio Rotterdam komt. Driekwart van de bezoekers geven er ongeveer € 63 miljoen per jaar uit bij de vele units en restaurants.

Samenwerking

Christie werkte, voordat de Markthal opende, al samen met ASEGA, maar dan vanuit haar functie als Marketing & Communication Manager van Alexandrium Shopping Center. “Al sinds 2013 werk ik met veel plezier samen met het team van ASEGA. Het contact is altijd prettig en afspraken worden zonder uitzondering altijd nagekomen. Een erg plezierige samenwerking.”

De medewerkers van ASEGA zijn expert op het gebied van social media. - Christie van der Linden, Markthal

Groei op social media
Net als het bezoekersaantal van de Markthal, maakten ook de social media kanalen een enorme groei door. Onlangs kreeg de Markthal zijn 100.000e Facebookfan. De volgers op Instagram en Facebook zijn zeer betrokken bij de Markthal die, laten we eerlijk zijn, ook wel érg 'Instagrammable' is. Christie: “ASEGA is zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de Markthal en de medewerkers zijn expert op het gebied van social media. Zij voelen aan wat het beste is voor jou als klant én voor de community.”

ASEGA, specialist in retail- en vastgoedcommunicatie
ASEGA is specialist op het gebied van retail- en vastgoedcommunicatie en zet zich onder meer in voor diverse winkelcentra en winkelgebieden in het hele land. Voor deze klanten verzorgen we de social media en advertisingcampagnes, maar ook diverse vormen van offline communicatie.

Ook interesse in het uitbesteden van je social media?

Christie van der Linden

Christie van der Linden.

De Markthal is een foodwalhalla boordevol afwisselende eetkramen, winkels en restaurants.

Met zijn karakteristieke vorm is de Markthal een echte publiekstrekker.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK