Terug naar site

Dit is ASEGA: Michelle

Summer job content creator

· Werken bij ASEGA

Leestijd: 3 minuten

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

“Een enthousiaste, leergierige, betrouwbare en nuchtere werknemer. Op het eerste oog lijk ik rustig en stel ik mij ook observerend op. Maar mensen die mij goed kennen, weten ook dat ik een andere kant heb waarbij je soms verlangt naar de observerende en rustige versie. Ik noem mezelf ook wel een geordend chaoot. Daarnaast ben ik erg open minded.

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

“Ik ben nu zes weken terug in Nederland na een half jaar in Spanje te hebben gewoond voor mijn studie Trend Research & Concept Creation in Lifestyle. Hier heb ik echt de tijd van mijn leven gehad! Eenmaal terug in Nederland kriebelde het zo erg om weer aan het werk te gaan en mezelf wederom uit te dagen. Ik werd getagd door mijn zus in een Facebookbericht, ASEGA was op zoek naar een creatieve speler voor de zomermaanden. Twee dagen later mocht ik op gesprek komen en een week later begon ik enthousiast aan dit nieuwe avontuur.”

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:

"Eigenlijk bestaat er geen doorsnee werkdag. Ik ga vaak op lokaal bezoek voor fotografie en video. Van Dordrecht tot Lelystad en van Tilburg tot Amsterdam, we reizen heel Nederland door. Als de content eenmaal gemaakt is, moet hier kritisch naar gekeken worden en schrijf ik tekst bij beeld. Mijn werkdagen zijn heel afwisselend, dit vind ik juist heel leuk!”

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

"Ik ben nu vier weken werkzaam bij ASEGA, maar ik heb al veel mogen doen en ervaren. Ik vind de lokale bezoeken het leukst. Zo sta je in contact met de klant en is elke keer weer een verrassing!

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

"Mijn gekke vriendinnen, festivals, reizen, koken, sporten, speciaal biertjes, voetbal, mijn (drieling)zus, sneakers en quality time met mijn lieve vriendin. Ik vind stiekem best wel veel leuk en wil graag nieuwe dingen leren. Zo leer ik momenteel hoe te surfen en longboarden. Na al die drukte en inspanning zoek ik graag de rust op in de vorm van oldskool bordspelletjes spelen, een boek lezen of even lekker niets doen.”

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

“Een creatief, jong, ambitieus, multidisciplinair team dat zich altijd 200% inzet voor de klant, maar ook voor elkaar.”

Naam: Michelle de Bresser

Leeftijd: 21
Functie: Summer job content creator

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK