Terug naar site

Dit is ASEGA: Nealy

Nealy Schoumacher, Sr. Projectmanager Social Media

· Werken bij ASEGA,Longread

Dit zag Nealy Schoumacher ook niet aankomen. Ze was nog geen twee weken aan het werk als Projectmanager Social Media bij ASEGA, toen de crisis rondom Covid-19 volop losbarstte. In plaats van ingewerkt te worden op het kantoor van ASEGA in Tilburg, werkt ze thuis, zoals de rest van Nederland. Hoe haar dat vergaat, vertelt ze zelf.
 

Hoe heb je je eerste weken ervaren?
Omdat ik pas net ben begonnen en dit zo’n bizarre situatie is, wordt natuurlijk verwacht dat ik zelfstandig kan werken, maar gelukkig hou ik wel van een uitdaging! Ook hebben we onderling nauw contact via Teams. Juist omdat het zo’n roerige tijd is, ben ik alleen maar meer gebrand om mijn werk zo goed mogelijk te doen. Ik krijg bij wijze van spreken een snelcursus ASEGA, maar dan zonder die heerlijke koffie van het kantoor.

Hoe ziet je werkdag er momenteel uit?

We beginnen iedere dag met een gezamenlijke video-call. Leuk om te zien hoe iedereen erbij zit in zijn/haar home office! We bespreken hierin de nieuwste ontwikkelingen, zodat iedereen goed aan de slag kan. Ik schakel de hele dag met klanten en probeer hen zo goed mogelijk te adviseren en te helpen met deze crisis. Dat betekent dus dat je overal goed op moet inspelen en geen dag hetzelfde is. Veel van onze klanten zijn retailers die onzeker zijn over de toekomst en van dag tot dag veranderen de regels. Creatieve oplossingen verzinnen, content maken, inspelen op de actualiteit, de situatie monitoren en adviseren en meedenken is nu dus een groot en essentieel onderdeel van mijn werkdag.

'Ik krijg een snelcursus ASEGA'

Jouw eerste indruk van mij is:
Naast mijn lange haar en hoge stem? Mensen zeggen dat ik een spring in ’t veld ben, met een hoge nieuwsgierigheid naar van alles. Of dat nou alle Harry Potter-feiten op een rij zijn, Koreaanse muziek of de hond van je oma.

Out of office? Dan ben ik druk met:
Wijnen, wijnen, wijnen! En dat het liefste gecombineerd met een kaasplankje en goed gezelschap. Daarnaast ga ik graag terug naar mijn Indonesische roots en duik ik regelmatig de keuken in. Een soto of ayam semoer? Daar draai ik mijn hand niet voor om! Verder ben ik regelmatig te vinden op concerten, festivals of op de bank met mijn vriend. Dat laatste is minder degelijk dan dat het klinkt want ik versla hem hier met een potje Mario Kart op de Nintendo Switch. ;)

Als iemand zegt 'ASEGA', dan zeg ik:
Een dynamisch bedrijf met een persoonlijke aanpak!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK