Tilburgse vestiging van ASEGA overgenomen

'De overname is voor ons een heel logische stap.'

· Werken bij ASEGA

TILBURG – De Tilburgse vestiging van ASEGA Media & Communication is per 1 juli overgenomen door voormalig operationeel directeur Frank van Bergen en Tommy Grein en Izaak Kluit van Q Promotions BV. De vestiging Amsterdam van ASEGA gaat onder een andere naam verder. ASEGA Media & Communication BV is specialist in online en offline communicatie.

“Q Promotions is sinds de oprichting van ASEGA een partner geweest in drukwerk en de overname is dan ook een mooie kans voor de verdere groei van ASEGA in Tilburg”, zegt Bob Oostelbos, oprichter van ASEGA. Hij bouwde het bedrijf in de afgelopen jaren uit tot een bedrijf waar dertien medewerkers zich dagelijks bezighouden met het maken van magazines, brochures en reclamecampagnes en het beheren van social media kanalen, online advertising en online content creatie. Vanuit Tilburg wordt er voor aansprekende klanten gewerkt, zowel nationaal als lokaal. Denk hierbij aan klanten als Hoog Catharijne, Markthal, Villa ArenA, Repay HRM, HIT Profit, GGD, Honeywell, Wereldhave en de World Trade Centers Netherlands Alliance.

Uitbreiding dienstenpakket
Frank van Bergen, betrokken bij ASEGA vanaf het eerste uur, neemt als nieuwe directeur-eigenaar van ASEGA het dagelijkse management op zich.

“De overname is voor ons een heel logische stap”, zegt Tommy Grein, directeur en eigenaar van Q Promotions. “Onze klanten vragen, naast drukwerk, steeds vaker om nog meer en uitgebreidere dienstverlening op communicatievlak. Denk hierbij aan het uitbesteden van hun social media kanalen, of het laten maken van brochures of complete magazines. ASEGA biedt al deze diensten aan, van het verzinnen van concepten, schrijven van teksten, fotografie en vormgeving tot de verzending en het vergroten van de online zichtbaarheid. Door de samenwerking met ASEGA kunnen we ook die diensten aanbieden, zodat onze klanten voor al hun communicatie-uitingen bij ons terecht kunnen.”

‘Deze overname is voor ons een heel logische stap’

- Tommy Grein

Vestiging Tilburg blijft opereren onder de naam ASEGA. Het team van ASEGA in Amsterdam zal onder een andere naam verder gaan in Amsterdam-Zuid en Amstelveen, nog steeds in eigendom van Bob Oostelbos. Hij gaat zich tevens richten op zijn organisatie in business & sales development en het begeleiden van andere ondernemers.
Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK