Dit is ASEGA: Pip

'Je vindt geen doorsnee verhaal bij ASEGA.'

· Werken bij ASEGA

Leestijd: 2 minuten

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

“Gezellig, enthousiast en altijd in voor een avontuur, ook als dat heel vroeg in de ochtend is. Regel jij dan wel even het ontbijt?”

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

“Ik kwam in aanraking met het bedrijf via LinkedIn. Eén van de eerste reacties hierop van een vriendin was: ‘Oooh ASEGA? Dat ken ik wel! Daar werken alleen maar mooie vrouwen.’ Daar ga ik niets over zeggen, maar het valt me wel op dat iedereen die hier werkt mooie (lichte) ogen heeft. Over oog hebben voor iets gesproken: soms werkt mijn brein als die van een goudvis. Toen ik hier begon, kwam ik er namelijk achter dat ik me bij ieder gesprek (van de sollicitatieprocedure) opnieuw heb voorgesteld aan dezelfde persoon. Oeps!”

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:

“Ik houd me voornamelijk bezig met het maken van magazines, brochures en vele andere vormen van offline communicatie. Verder bestaat een dag veel uit werkmail, telefoontjes, planningen maken, lunch, typen, muziek luisteren, grappige verhalen delen met collega’s. Had je iets anders verwacht? Helaas, hier vind je geen doorsnee verhaal.”

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

“Ongetwijfeld was dat mijn interview met een prepper voor HIT Profit Magazine. Via een online forum ben ik in contact gekomen met een vrouwelijke prepper en mocht ik bij haar op bezoek komen in Eindhoven. Dit was voor mij een bijzondere ervaring, want je hoort natuurlijk weleens wat over de doemdenkende levenswijze, maar komt eigenlijk nooit in contact met de mensen zelf. Daarnaast vond ik het heel waardevol dat ze open stond voor een gesprek over haar denkwijze die ze – wel anoniem - met mij en de lezers wilde delen. Een onvergetelijke én leerzame werkherinnering!”

'Het interviewen van een prepper is voor mij een onvergetelijke herinnering' - Pip Cloo

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

“Feesten, relaxen en reisjes plannen. Dat eerste is een van de redenen waarom ik nog steeds één dag per week cocktails sta te shaken bij Studio in Tilburg. Bovendien organiseer ik graag evenementen voor vrienden en kennissen. Als iedereen lekker in de zon en op de muziek staat te dansen en genieten, ben ik in mijn element.”

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

“Dat ik heel blij ben dat dit geen sollicitatievraag was, want dan had ik mijn gesprekspartners hoogstwaarschijnlijk glazig aangekeken. Inmiddels weet ik dat het een oud Fries woord is voor rechtspreker. Hee, wie had dat nou niet kunnen raden.. toch?”

NAAM: Pip Cloo
LEEFTIJD: 26

FUNCTIE: Projectmanager

VESTIGING: Tilburg

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK