Dit is ASEGA: Pleun

· Werken bij ASEGA

Leestijd: 3 minuten 

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:
“Een leergierige, hardwerkende en behulpzame werknemer die alles zo snel mogelijk wil oppakken. Mensen die mij kennen weten dat ik een tikkeltje ongeduldig ben, wat er dus ook voor kan zorgen dat ik alles graag in één seconde onder de knie heb. Daarnaast lijk ik op het eerste oog vaak rustig maar wanneer ik écht los kom en de ‘grappige’ anekdotes van mij je om de oren vliegen, wil je vast en zeker terug naar de rustigere versie.”

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:
“Een aantal maanden geleden ben ik via Indeed tegen een stagevacature van ASEGA aangelopen. Tijdens mijn jacht op stageplekken was ik al bij diverse bedrijven aangenomen, maar eigenlijk was ik nog nergens écht tevreden mee. Nadat ik was aangenomen bij de Libelle dacht ik mijn stagejacht te kunnen afronden, maar ik kreeg last minute toch last van twijfels. Voor die stageplek moest ik verhuizen naar Amsterdam en dat was niet helemaal mijn intentie. Op het moment dat ik dacht dat ik mijn ‘redactiedroom’ moest gaan opgeven, omdat er geen leuke redacties in de buurt waren kwam ik ASEGA tegen. Tijdens mijn sollicitatiegesprek wist ik het meteen: YES, dit is precies wat ik zoek.”

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:
“Eigenlijk is er geen doorsnee werkdag vanwege mijn verschillende werkzaamheden. Ik help mee op de redactie waar ik teksten schrijf en vertaal voor diverse magazines. Ook werk ik mee aan de opbouw van magazines voor verschillende klanten en neem ik vaak interviews af. Zo nu en dan ondersteun ik ook de Social Media afdeling. Geen één week is hetzelfde, en dat maakt het stiekem ook wel leuk!”

"ASEGA is voor mij een bedrijf waar ik na het afronden van mijn studie ook wel aan de slag zou willen gaan."

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:
"Voor een magazine heb ik in het hele proces meegewerkt van begin tot eind. Van advertentieverkoop tot artikelen schrijven en van het regelen van fotoshoots tot klantcontact. Dit heeft me veel geleerd en zal ik niet snel vergeten! Ook de lokale bezoeken naar Markthal (met al het lekkere eten) staan hoog op het lijstje! ;)"

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:
“Quality time met mijn vriend, terrassen met vriendinnen en af en toe de rust thuis opzoeken in Tilburg waar ik woon met mijn vader, moeder, broer en tweelingzus.”

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:
“Een enorm creatief bedrijf waar veel te leren is. ASEGA is voor mij een bedrijf waar ik na het afronden van mijn studie ook wel aan de slag zou willen gaan. Er hangt een fijne sfeer en er werken gevarieerde personen die stuk voor stuk getalenteerd zijn in hun eigen specialisaties.”

 

Naam: Pleun van Doleweerd

Functie: Stagiaire Content Creator

Leeftijd: 20 jaar

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK