Een jubileummagazine voor

ABC E Business

Medewerkers, relaties en klanten verrassen met een eigen magazine.

· Print Media,Contentcreatie

ABC E Business bestaat dit jaar 10 jaar! Ter ere van deze mijlpaal bracht het bedrijf, in samenwerking met ASEGA, een magazine uit. Wij verzorgden de opmaak, redactie en projectmanagement van deze jubileumuitgave.

Iets extra's

Veel bedrijven willen graag ‘iets extra’ doen ter ere van een jubileum, mijlpaal of andere viering. Zo wilde ABC E Business zijn medewerkers, relaties en klanten verrassen met een eigen magazine. ABC E Business heeft als missie bedrijven efficiënter te laten werken en meer omzet te laten genereren met de Microsoft technologie. Door middel van dit magazine wilde het bedrijf zijn prestaties van het afgelopen jaar nog eens onder de aandacht brengen en de betrokkenen op een leuke manier verrassen.

Innovatie en samenwerking

In het magazine wordt teruggeblikt op de afgelopen tien jaar. CEO Emile Peels vertelt over zijn passie en het succes van zijn bedrijf. Jan Brouwer van Microsoft geeft inzicht in innovatie en zijn samenwerking met ABC E Business: “ABC E Business kan voor ons echt wat teweegbrengen in de markt.” Verder komen er medewerkers en klanten aan het woord en kun je lezen over de bedrijfscultuur en het DNA van het bedrijf.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier het magazine.

Alles uit handen

Bij ASEGA Media & Communication nemen wij graag al het werk uit handen en wij ondersteunen in het uitbrengen van jouw eigen relatiemagazine. We pakken het project op van brainstormsessie tot aan eindproduct. Interesse? Bekijk de mogelijkheden op onze website.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK