Dit is ASEGA: Rick

 

Stagiair Vormgeving

· Werken bij ASEGA

Leestijd: 3 minuten

JOUW EERSTE INDRUK VAN MIJ IS:

"Een gezellige, enthousiaste kerel die erg nieuwsgierig en leergierig is. Ik ben een écht pietje-precies. Dat is natuurlijk handig in mijn vakgebied maar in sommige situaties ook wel eens lastig. Zo wilde ik laatst de muur van mijn kamer schilderen, maar moest ik het 5 (!) keer opnieuw doen omdat ik steeds niet tevreden was. Daarnaast probeer ik ook altijd iedereen tevreden te stellen en ben ik allergisch voor depressiviteit en verdriet. Oh, en die muur op mijn kamer? Die wordt binnenkort voor de zesde keer geschilderd!"

ZO VERLIEP MIJN EERSTE ONTMOETING MET ASEGA:

"Ik studeer grafische vormgeving en was op zoek naar een leuke stageplek. Door school ben ik aan ASEGA gekoppeld omdat mijn persoonlijkheid goed bij het bedrijf zou passen. Hierop volgden drie gesprekken waarin ik kennis maakte met ASEGA. Nu, bijna 8 maanden later, heb ik nog steeds enorm naar mijn zin en al ontzettend veel geleerd. Herinner me eraan dat ik mijn opleiding nog een bedankje stuur!"

EEN DOORSNEE WERKDAG ZIET ER ALS VOLGT UIT:

"Op een doorsnee dag zit ik, met m’n blonde koppie, veel achter het computerscherm. Een ander standaard onderdeel van de dag dat zeker niet mag ontbreken: vloeken wanneer het even niet lukt. Wat ik precies aan het designen ben, verschilt iedere dag. Van fotobewerking en het editen van video’s, tot het ontwerpen van event posters. Oftewel: doorsnee werkdagen bestaan hier eigenlijk niet."

"Nu, bijna 8 maanden later, heb ik nog steeds enorm naar mijn zin en al ontzettend veel geleerd. Herinner me eraan dat ik mijn opleiding nog een bedankje stuur!”

DIT IS MIJN FIJNSTE WERKHERINNERING TOT NU TOE:

"Ik heb bij ASEGA aan veel verschillende projecten gewerkt. Stuk voor stuk uitdagend en leuk om te doen. Als ik echt moet kiezen, vind ik het animeren in After Effects het allerleukst. Hier valt zoveel over te leren!"

OUT OF OFFICE? DAN BEN IK DRUK MET:

"Films kijken, gamen, vrienden en mijn lieve vriendinnetje."

ALS IEMAND ZEGT ‘ASEGA’, ZEG IK:

"Een gezellig, jong bedrijf met een professioneel team dat zich altijd 100% inzet voor de klant. Ik heb hier een hele toffe stageperiode beleefd!"

Naam: Rick Marcelissen

Leeftijd: 19
Functie: Stagiair grafische vormgeving

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK