Dit is ASEGA: Sandra

‘Social media staat nooit stil’

· Werken bij ASEGA

Leestijd: 2 minuten

Jouw eerste indruk van mij is:

“Ik ben een rustige, harde werker die op zijn tijd de nodige kritische vragen stelt. Ik ben altijd behulpzaam en mensen noemen mij ook wel eens een echte vraagbaak. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar nadat ik in zes jaar tijd in drie Brabantse steden heb gewoond, voel ik mij echt thuis in het gezellige Brabant!”

Zo ziet mijn werkdag er uit:

“Bij een baan in de snelle wereld van social media bestaat er geen standaard dag. Iedere dag is anders en je moet steeds snel schakelen. Daardoor is het werk wel heel afwisselend! Mijn dag begint in ieder geval altijd met het checken van meer dan tien mailboxen, het openen van onze contentplanning en mijn to-do lijst. Die laatste is voor mij echt onmisbaar!”


Zo verliep mijn eerste ontmoeting met ASEGA:

“Na mijn studie werkte ik op projectbasis op de plek bij waar ik afgestudeerd ben. Ik zocht meer vastigheid in de vorm van een fulltime baan en kwam al snel (hoe kan het ook anders) via Facebook de vacature junior projectmanager tegen bij ASEGA. Inmiddels werk ik hier alweer 1,5 jaar! Het woord ‘junior’ mocht ik al snel uit mijn functietitel schrappen, waar ik erg trots op ben.”

ASEGA is een gezellig, jong bedrijf met harde werkers.’
– Sandra Cals

Dit was mijn fijnste werkherinnering toe nu toe:

“Pfoe dat is lastig te zeggen! De klanten waarvoor ik werk betreffen namelijk doorlopende projecten. Ik houd mij onder meer steeds bezig met het creëren van content, maken van planningen en nieuwsbrieven, ontwikkelen van campagnes en adverteren. Wat ik erg leuk vond is om ‘chef webcare’ te worden en mee te denken over de ontwikkeling van ons webcare team. Dit zodat we in de weekenden ook een topteam hebben klaarstaan. Social media staat immers nooit stil!”

Out of office? Dan ben ik druk met:

“In het weekend ben ik veel buiten te vinden en kan ik echt genieten van lange wandelingen (ja echt). Daarnaast maak ik van heel veel tripjes plannen mijn sport. In Nederland of juist daarbuiten, ik zoek altijd naar leuke plekjes om te bezoeken en ga er zo veel mogelijk tussenuit! Een dagje weg is voor mij niet compleet zonder een hip tentje te bezoeken voor een cappuccino en taartje.”

Als iemand zegt ‘ASEGA’, dan zeg ik:
“Een gezellig, jong bedrijf met harde werkers waar ik mij al vanaf dag één thuis voel!”

Naam: Sandra Cals

Leeftijd: 23
Functie: Projectmanager social media

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK