Alpin Rentals - Magazines

ASEGA maakt elk jaar een brochure en magazine voor het bedrijf Alpin Rentals. De brochure en het magazine zijn bedoeld voor potentiële klanten die interesse hebben in het kopen of huren van een vakantiewoning in de benoemde skigebieden. Deze doelgroep bevindt zich met onder andere in de Arabische Emiraten en Europa

Meer details

Alpin Rentals 

Alpin Rentals verhuurt luxe appartementen in Salzburgerland, Oostenrijk. In Zell am See-Kaprun, Saalbach-Hinterglemm, Leogang en Flachau beheren zij meer dan 500 luxueuze accommodaties voor verhuur en verkoop. 

 

De uitdaging 

Alpin Rentals wil graag een keer per jaar een magazine en een brochure uitbrengen met daarin informatie over de accommodaties, partners, bezienswaardigheden en gebieden waarin zij woningen beheren, verhuren en verkopen. De uitdaging zit hem in de talen waarin het magazine elk jaar wordt gepubliceerd: Engels en Duits.  

  

Onze aanpak 

ASEGA ontwikkelt al negen jaar lang de brochure en het magazine voor Alpin Rentals. ASEGA luistert naar de wensen van en schakelt met het hoofdkantoor van Alpin in Oostenrijk. We zorgen ervoor dat er op de afgesproken datum een stapel magazines in elke accommodatie van Alpin ligt. 

  

Het resultaat 

Eén keer per jaar breng ASEGA de brochure, van 44 pagina’s met woningen, en het magazine, van 84 pagina’s met inhoudelijke artikelen, uit voor Alpin Rentals. Hierbij verzorgt ASEGA het gehele traject van brainstorm en concept tot en met de levering tot aan de deur van de klant en relaties. 

 

Alpin 2022  

Benieuwd geworden naar het laatste eindproduct van de samenwerking tussen ASEGA en Alpin Rentals? Kijk dan hier.  

Alle berichten
×