HIT - Relatiemagazine

HIT kwam in contact met ASEGA, omdat zij een manier zochten om hun leden iets extra’s te bieden en om de betrokkenheid bij het bedrijf te vergroten. Daarnaast wilden ze hun leden een podium bieden, om hun verhaal te communiceren. De bedoeling was om dit ‘contactmoment’ een paar keer per jaar te bewerkstelligen met een aantrekkelijk marketingproduct.
Meer details

HIT
HIT is een onafhankelijke partner voor persoonlijk advies op het gebied van duurzaam en toekomstgericht ondernemen. Met behulp van energiebesparende maatregelen, advies over kostenbesparing en verduurzaming helpt HIT de klant vooruit. Hun kernwaarden zijn inzicht en advies, kennis delen en samen ondernemen.

De uitdaging
HIT kwam in contact met ASEGA, omdat zij een manier zochten om hun vaste leden iets extra’s te bieden en om de betrokkenheid bij het bedrijf te vergroten. Daarnaast wilden ze hun leden een podium bieden, om hun verhaal te communiceren. De bedoeling was om dit ‘contactmoment’ een paar keer per jaar te bewerkstelligen met een aantrekkelijk marketingproduct dat niet over zou komen als ongewenste reclame.  

Onze aanpak
ASEGA is in 2014 begonnen met het maken van HIT Magazine: een glossy van maar liefst 64 pagina’s. Ieder jaar verschijnen er verschillende edities. In deze magazines worden relaties aangehaald, de verschillende kanten van HIT belicht en staan er inhoudelijke verhalen in over onder andere innovatie, economie en technologie.

Het resultaat
HIT Magazine ziet eruit en voelt als een echte glossy. De verhalen zijn inhoudelijk, interessant en gefocust op onderwerpen binnen het interessegebied van de lezer. Het magazine is een perfect voorbeeld van een ‘cadeau’ voor de klant, zonder ontvangen te worden als ongewenste reclame. HIT is al jaren een tevreden klant van ASEGA.

Alle berichten
×