Markthal Rotterdam - Online Marketing

ASEGA is preferred marketingpartner van Markthal Rotterdam. Als partner zijn wij verantwoordelijk voor de online marketing van dit markante en internationaal bekende icoon van de Rotterdamse binnenstad.
Meer details

Intro
Iedereen die van goed eten houdt, komt aan z’n trekken in de Markthal. Hier vind je ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken. En dat voor gangbare prijzen. Proef de authentieke smaak van thuis of maak een culinaire ontdekkingsreis. Er is nog een wereld te ontdekken. 

De uitdaging
ASEGA is preferred marketingpartner van de Markthal. Ruim 38 miljoen bezoekers uit alle windstreken vonden sinds de opening van het complex hun weg naar het foodwalhalla van Rotterdam. ASEGA verzorgt onder meer de social media kanalen, schrijft blogs voor de website en is verantwoordelijk voor veel van de lokale signing die je in de Markthal aantreft. 

Onze aanpak
In samenwerking met de enthousiaste ondernemers en eigenaar van de Markthal, Klepierre Management Nederland, zorgen we voor doorlopende pakkende content voor de online kanalen. Dit doen wij door vooral heel intensief bezig te zijn met alles wat er in de Markthal speelt. Ons team van specialisten bezoekt de Markthal om de beste content te maken op locatie. Door ons specialisme in online marketing voor winkelgebieden weten we welke content online werkt. Die kennis zetten wij dagelijks om in content met impact. 

Het resultaat
Michelle Bonnema, Marketing Manager Markthal: "ASEGA heeft de leiding over onze social kanalen en blogs. Zij houden actief brainstorms en zijn een betrouwbare partner in advies over content en contentmarketing. ASEGA is erg flexibel, draait de hand niet om voor ad-hoc opdrachten en communiceert erg goed met ons. Ze staan open voor nieuwe ideeen en zijn pro-actief bij het oplossen van problemen. Wij werken graag samen met deze marketingpartner."

 

Alle berichten
×

_strk.push(['Page.didMount', conversionFunc]);