Schuermans Dranken - Marketingpartner

De eigenaar van Schuermans was op zoek naar een mediapartner om de drie ondernemingen te voorzien van gedegen online communicatie. Hieronder vallen onder andere de huisstijl, het social media beheer en een marketingpartnerschap op afstand. De organisatie bestaat uit drie verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme, met overlappende content; hier vond ASEGA de uitdaging.
Meer details

Schuermans
Schuermans is een bekende partij in Dongen, bestaande uit slijterij Rovin, De Bierschuur en drankhandel Schuermans. Binnen deze organisatie vind je een breed assortiment aan speciaalbier, wijn, whisky, gedestilleerde dranken en likeuren.

De uitdaging
De eigenaar van Schuermans was op zoek naar een mediapartner om de drie ondernemingen te voorzien van gedegen onlinecommunicatie. Hieronder valt onder andere de huisstijl, het social media beheer en een marketingpartnerschap op afstand. De organisatie bestaat uit drie verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme, met overlappende content; hier vond ASEGA de uitdaging.

Onze aanpak
ASEGA schreef een social mediaplan en zette de sociale kanalen op. ASEGA verzorgt zodoende sinds juni 2020 de Instagram en Facebook van alle drie de ondernemingen die onder de naam Schuermans vallen. Dit houdt in dat ASEGA foto’s maakt, interviews doet, posts ontwikkelt en dagelijks het reilen en zeilen op de kanalen bijhoudt.

Het resultaat 
Door middel van sterke en relevante content hebben zich inmiddels een ruim aantal social mediagebruikers bij de Facebook en Instagram pagina’s van Schuermans aangesloten. Het bereik is groot en steeds meer liefhebbers, ook van buiten Dongen, krijgen Schuermans in het vizier.

Alle berichten
×