Transparant Makelaars - Nieuwe website

ASEGA is sinds 2020 marketingpartner van Transparant Makelaars. In 2020 kwamen zij met de hulpvraag bij ASEGA of wij hun website onder handen konden nemen en SEO-vriendelijker konden maken. Het doel: beter vindbaar zijn op Google.
Meer details

Intro
Het Tilburgse makelaarskantoor Transparant Makelaars bestaat als sinds 2009. Het bedrijf startte met twee ondernemers en groeide uit tot een hecht team van vijf man. Huizenzoekers in en rondom Tilburg kunnen bij Transparant Makelaars terecht voor de aankoop van een woning.

De uitdaging
ASEGA is sinds 2020 marketingpartner van Transparant Makelaars. In 2020 kwamen zij met de hulpvraag bij ASEGA of wij hun website onder handen konden nemen en SEO-vriendelijker konden maken. Het doel: beter vindbaar zijn op Google. De website had daarnaast een update nodig qua look en functionaliteit.

Onze aanpak
In samenwerking met Spruit Digital werd de website onder handen genomen, waarbij ASEGA met name verantwoordelijk was voor het projectmanagement. ASEGA plande en leidde de meetings en keek mee naar verbetering. Wij doorliepen met alle partijen de customer journey en fungeerden als tussenpersoon tussen Transparant Makelaars en Spruit Digital.

Het resultaat
Als online marketingpartner van Transparant Makelaars neemt ASEGA verantwoordelijkheid over de sociale kanalen en bedenken hiervoor campagnes en andere (offline) concepten. Wij introduceerden onder andere het ‘followers first’-concept waarbij volgers van de pagina’s voordeel krijgen. Dit heeft geleid tot een hoge engagement rate op alle kanalen. Jip Donders, Transparant Makelaars: “Het leukste vind ik om de creativiteit van ASEGA terug te zien in de content die ze maken.” ASEGA stelt zich binnen de samenwerking erg flexibel op, waarbij woningen die aangeleverd worden de volgende dag al online verschijnen. De makelaarsbranche is namelijk een ‘snelle’ branche, hier denken wij graag in mee. Twee keer maand gaan we langs op kantoor bij Transparant Makelaars, dit houdt het persoonlijke contact en de korte lijnen in stand.

Alle berichten
×