Wereldhave | Back to Cool

Meer details

Na een zomer relaxen, kunnen we weer een frisse start maken! Maar hoe ging dat ook alweer? Hoe maak je je klaar voor die eerste dag na de zomer en hoe hou je een positieve mindset vast om motivatie te houden? Om iedereen supergoed voor te bereiden op deze start, zijn we met de winkelcentra van Wereldhave Back to Cool gegaan!

Uitdaging
ASEGA was verantwoordelijk voor het uitzetten van de campagne over zes winkelcentra. Van het bedenken tot een campagnevideo tot aan het beheren van de social media kanalen. Nieuwsbrieven kwamen eraan te pas en er werden verschillende ondernemers betrokken bij het proces.

Resultaat
Janne Verhees, contentmanager bij ASEGA, was verantwoordelijk voor de overkoepelende campagne. “Vorig jaar hebben we een soortgelijke campagne uitgevoerd maar nu vanuit een andere invalshoek: hoe bereid je je supergoed voor én bewaak je de motivatie om “het normale leven” vol te houden.” Naast dat de posts, blog en video informatief waren, werd er ook een vleug humor aan toegevoegd. Dit heeft gezorgd voor een lading positiviteit in de comments. Ook heeft de gamefication hieraan flink bijgedragen: het engagement was hoog en mensen reageerden actief onder (win)acties. Volgend jaar zal het concept terugkeren in haar eigen vorm, met weer een nieuwe twist!

Bekijk een van de video's hier

 

Alle berichten
×