Wereldhave - Be Your Selfie Tour

Hoe verbeter je op een creatieve manier de winkelervaring voor de bezoeker? In opdracht van Wereldhave speelde ASEGA een belangrijke rol in de social marketingstrategie van een project dat op deze vraag een antwoord gaf: de Be Your Selfie Tour in winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein.  
Meer details

Een bezoek aan een winkelcentrum is niet alleen functioneel – het moet een uitnodigende en vermakelijke winkelervaring zijn. Wereldhave vroeg meerdere partijen, waaronder ASEGA, een uniek concept te ontwikkelen dat de winkelervaring op een creatieve manier zou verbeteren. Het resultaat is de Be Your Selfie Tour: dertien verschillende kamers met unieke en opvallende inrichtingen, waar bezoekers op de foto kunnen.   

Uitdaging 

ASEGA was verantwoordelijk voor verschillende soorten digitale content. Daaronder vielen onder andere de campagne en strategie op de sociale media van Cityplaza Nieuwegein, webcare – en advertising, promotieacties in samenwerking met ondernemers in Cityplaza en de ontwikkeling van de promotievideo. De laatste werd in samenwerking met The Four Marketeers gerealiseerd. Twee belangrijke speerpunten: kwalitatief sterke content die de engagement rate verhoogt, én content die meetbaar is, zodat de marketingdoelstellingen kunnen worden bewaakt.  

Resultaat 

Julian Slager, conceptontwikkelaar bij ASEGA, blikt positief terug op de lancering van het project. “Het doel om op meerdere vlakken wat gaafs aan de winkelervaring toe te voegen is gelukt. De Be Your Selfie Tour wordt goed bezocht en geeft het winkelcentrum een unieke, creatieve twist.” De social marketingstrategie en bijbehorende content van ASEGA is op verschillende sociale media gepost en wordt ingezet tot de afloopdatum van het project. 

Na groot succes in Cityplaza Nieuwegein is de Be Your Selfie Tour nu ook te zien in het winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. 

Alle berichten
×