Wereldhave - Livestream

Black Friday is ieder jaar weer een feestje voor de winkeliers in veel winkelcentra. De consument shopt graag op deze dag en in veel winkelcentra wordt er voor entertainment gezorgd. Maar hoe kun je als winkelcentrum niet alleen communiceren óver Black Friday, maar ook waarde hieraan toevoegen?
Meer details

De uitdaging  

Onze opdrachtgever was op zoek naar een manier om via de digitale kanalen waarde te kunnen toevoegen aan het Black Friday Weekend, naast de reguliere Black Friday communicatie. Vanuit deze gedachte werd de Black Friday Live Show ontwikkeld. 

De Black Friday Show 2021

ASEGA bedacht voor CityPlaza Nieuwegein en Winkelcentrum Middenwaard een concept in de vorm van een online liveshow, waarin consumenten geïnformeerd werden over de Black Friday Deals in de winkelcentra, prijzen konden winnen en vooral plezier konden hebben. Presentatrice Gina July presenteerde de show en influencer Larissa Bruin voorzag de kijkers van mode-advies en tips over leuke kleding in het centra. De kijkers konden prijzen winnen, zoals cadeaubonnen, te besteden in het centrum en als hoofdprijs een trip naar Disneyland Parijs. 

Onze aanpak

ASEGA heeft de gehele liveshow - van concept tot aan livestream - uitgewerkt. Hieronder vallen de conceptontwikkeling, techniek, aankleding, licht & geluid, design, presentatoren en projectplanning. Daarnaast heeft ASEGA social media content ontwikkeld die op de kanalen van de winkelcentra werd gedeeld. 

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn: twee succesvolle Black Friday Live Shows met vele kijkers. De livestreams hebben ervoor gezorgd dat er een nieuwe deur is geopend om klanten van winkelcentra via een digitale manier te kunnen bereiken.  

Alle berichten
×