• Print media.

  Je eigen betaalbare brochure of relatiemagazine. Wij zorgen ervoor.

 • Je eigen relatiemagazine onbetaalbaar?

  Helemaal niet!

  ASEGA neemt alles voor je uit handen. van brainstormsessies en productie tot drukwerk en verzending naar je netwerk. Wij doen dat voor een scherpe all-in prijs en binnen de door jou gewenste tijd. Een professioneel relatiemagazine kan veel doen voor jouw bedrijf. Het is een krachtig en effectief marketinginstrument. In een mooi bedrijfsmagazine presenteren we jouw organisatie uitstekend als merk.Je kunt het magazine meegeven aan potentiële en bestaande klanten, meesturen met een offerte, neerleggen in de wachtruimte of uitdelen op een beurs.

   

  We hebben jarenlange ervaring in het maken van magazines voor het bedrijfsleven, voor citymarketing en retail. We weten wat de lezer wil, welke fotografie het beste werkt, welke teksten lezers triggeren en welke rubrieken het beste passen bij een magazine voor jouw bedrijf.

   

  Daarnaast kunnen we ook nog eens erg scherp drukwerk inkopen, zodat een eigen magazine plotseling wel héél erg betaalbaar wordt. Je kan hier een selectie zien uit alle magazines die we ooit maakten.

 • Een magazine voor jouw bedrijf

  Waarom een relatiemagazine werkt voor jouw organisatie.

  Vertrouwen

  Met een relatiemagazine wek je vertrouwen en bouw je aan de loyaliteit van je bedrijf. Lezers voelen zich meer betrokken bij je organisatie.

  Bewaarfunctie

  Een goed relatiemagazine wordt bewaard. Daardoor zijn er ook veel meelezers en een nóg groter bereik.

  Actie

  Een relatiemagazine zet bij een groot deel van de lezers aan tot actie. Lezers zullen sneller je bedrijf aanbevelen en ingaan op aanbiedingen of uitnodigingen.

  Aandacht

  Een magazine wordt uitgebreid bekeken. Je relaties en klanten besteden hierdoor veel tijd en aandacht aan je bedrijf. Consumenten tot gemiddeld wel 25 minuten, zo is uit onderzoek gebleken.

 • Alpin Rentals

  Voor Alpin Rentals maken wij tweemaal per jaar een luxe magazine, waarin alles te lezen valt over dit bedrijf en haar luxe woningen in de regio Kaprun- Zell am See.

  HIT Profit Magazine

  Viermaal per jaar verschijnt HIT Profit Magazine, een glossy magazine over inkoopcombinatie HIT Profit, boordevol boeiende artikelen, interviews en andere content. ASEGA verzorgt het complete traject: van concept tot verzending.

  World Trade Center NL

  In het WTC Netherlands Alliance magazine, verzorgd door ASEGA, brengen de Nederlandse World Trade Centers je op de hoogte van de wereld van nationale en internationale handel. Een inspirerende wereld dat niet alleen om business draait, maar waar ook leuke dingen worden georganiseerd.

  Shopping Magazines

  Voor diverse winkelcentra in Nederland maken wij magazines, die huis-aan-huis verspreid worden. In deze magazines zijn leuke interviews, lekkere recepten en handige shoptips te lezen.

  Repay HRM Magazine

  ASEGA verzorgt eenmaal per jaar een prachtig magazine voor Repay HRM. In dit dikke glossy magazine komen medewerkers en relaties aan het woord over de dienstverlening van Repay HRM. Ook zijn er interviews te lezen en vertellen medewerkers op het hoofdkantoor hoe is om voor Repay HRM te werken.

 • Meteen beginnen?

  We komen ook graag bij je langs! Wil je ons meteen spreken?

  Dan zijn we te bereiken op 013 545 32 98.

 • Zo werkt het.

  Je eigen magazine in 6 stappen.

  Stap 1. Kennismaken

  Wij komen langs bij je om je wensen te bespreken. We doen daarna een voorstel waar je geen nee tegen kan zeggen.

  Stap 2. Kick-off Sessie

  Tijdens deze sessie bespreken we met jou en je collega's wat de dromen en wensen zijn voor jullie magazine. Dit werken we uit.

  Stap 3. Inhoud

  Wij nemen het van je over. We maken een tijdsplanning, bepalen het beste bladritme, de tekstuele inhoud en bedenken invalshoeken en rubrieken.

 • Stap 4. Productie

  Nu volgt het magische deel. Onze professionele tekstschrijvers, fotografen en vormgevers aan de slag met het maken van de content voor jouw magazine.

  Stap 5. Check

  Wanneer het magazine gereed is, presenteren we dit aan je. Wij controleren alles nog eens extra en wachten op jouw goedkeuring.

  Stap 6. Klaar!

  Jouw eigen magazine, met jouw bedrijfsnaam, is klaar en kan naar al je relaties verzonden worden!

 • Mag.

  Powered by ASEGA.

Alle berichten
×