• Retail- en Vastgoedcommunicatie

  Online en offline marketing voor vastgoedprojecten, winkelcentra en winkelgebieden.

 • Merkbeleving is overal

  Eindeloos veel beleving van vastgoedprojecten, winkelcentra en winkelgebieden op social media, in print, online of op locatie.

  De klantreis begint thuis

  Wij geloven dat de klantreis al thuis begint. Tijdens het browsen op internet vanuit de luie stoel, bijvoorbeeld. Of het lezen van een magazine, het volgen van social kanalen en het delen en liken van de nieuwste trends. De reis vervolgt naar de winkel, het winkelgebied of winkelcentrum. Daar wordt de klant geprikkeld door relevante en uitnodigende content, in etalages, op videowalls en via diezelfde social kanalen. Dan is jouw bedrijf altijd bereikbaar. Zijn er nog vragen?

  De voorbereiding van de reis

  Voor diverse winkelcentra en winkelgebieden in Nederland verzorgt ASEGA Media & Communication communicatie en media-uitingen, zowel off- en online. Dit varieert van het uitgeven van een magazine of folder tot social media beheer of het bedenken en uitzetten van marketingcampagnes en promotionele acties. We weten dankzij onze geavanceerde tools precies waar de klant zit en hoe we die kunnen bereiken.

  De bagage

  Wij zoeken de juiste middelen die aansluiten bij jouw winkelgebied. Wie wil je bereiken? Wat is je boodschap? Wordt het een magazine of toch een social media campagne? Of beter nog: een combinatie van beide.

 • Social Media & Online Marketing

  Social media beheer, content, strategie en meer online marketing voor vastgoedprojecten, winkelcentra en winkelgebieden.

  Branded magazines

  Nieuwtjes, shoptips, interviews, handige info & meer!

 • Neem contact op

  Wij zorgen ervoor dat jouw winkelcentrum nóg beter op de kaart wordt gezet. Online én offline.

Alle berichten
×