• Social Media.

  Je social media effectief uitbesteden. Een grote zorg minder.

 • Weten hoe jouw social media ervoor staan

  Vraag een vrijblijvende social media scan aan.

  Het is goed om regelmatig je social media activiteiten onder de loep te leggen. Want je had ooit wel een actief Facebookkanaal, maar daar gebeurt uit tijdgebrek niet meer zoveel mee, ergens zweeft nog een Twitterfeed en een oud-collega maakte ooit een Instagram voor je aan, maar niemand van het huidige team herinnert zich het wachtwoord.

  Kortom: je had ooit grootse plannen met je social media, maar de boel draaiende houden blijkt een stuk lastiger. Je hebt te weinig tijd, je team er heeft er te weinig kennis van of hetzelfde kunstje wordt telkens herhaald. Je weet dat je social media platformen aan groot onderhoud toe zijn, maar je weet niet hoe je het aan moet pakken.

  ASEGA is jouw social media bureau en helpt je graag om jouw social media platformen weer helemaal op de rit te zetten. We doen een scan, geven je daarna een uitgebreid en bruikbaar advies en als je wil nemen we het volledige beheer van je over.

  Bel me terug

  Wil je meer weten over het uitbesteden van je social media? Wij nemen graag contact met je op!

 • Ja!

  Ik wil een vrijblijvende quick scan

  van mijn social media

  Onze social media experts ontdekken binnen no-time waar en hoe jouw social media kanalen geoptimaliseerd kunnen worden en zien nieuwe kansen. We analyseren geheel vrijblijvend jouw social media en kijken hoe jij meer volgers, bereik of conversies kan realiseren.

 • ASEGA als jouw social media bureau

  Wat betekent dat?

  ASEGA Social Media

  Bij het beheren van social media zorgen wij voor afwisselende content op de sociale media van jouw bedrijf. In nauw overleg wordt een contentplan opgezet; onderdelen hiervan zijn contentpijlers, acties, storytelling, (advertentie)campagnes en beleving.

  Deze mix zorgt voor een totaaloplossing waarmee de content optimaal - via een diversiteit aan kanalen en een elkaar versterkend effect- ingezet wordt.

  Waarom ASEGA als social media partner

  • Ervaren social media experts, dus totale ontzorging.
  • Listening & Webcare,  je community wordt gehoord.
  • Doelgerichte social media advertising.
  • Klantgerichtheid, want wij weten hoe belangrijk jouw klant is.
  • Analyse van jouw kanalen, voor inzicht in jouw online reputatie.
  • Always On: 7 dagen per week.
  • Transparant in werkwijze en kosten.
 • Je eigen social media team

  Deze - en meer - social media specialisten staan elke dag voor je klaar!

  Wendy

  Marielle

  Sanne

  Fleur

  Jessey

  Nealy

 • Social media diensten

  ASEGA heeft de expertise en kennis om jouw merk of bedrijf op alle vlakken van social media marketing te kunnen bijstaan.

  Jouw bedrijfspagina

   

  Onze social media Specialisten kennen social media door en door. Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat: het heeft geen enkele geheimen voor ze. Het lanceren van een campagne of het opzetten van jouw merk op social media is een peulenschil. Binnen een dag kun je al aan de slag met je eigen pagina.

  Webcare & Listening

  We weten alles wat er over jouw merk wordt gezegd op social media. Met onze online analysetool bewaken we de online reputatie van je bedrijf. Op vragen, opmerkingen of klachten over jouw merk reageren wij snel, nauwkeurig en volgens de merkrichtlijnen. Dat doen wij binnen kantoortijden, maar ook daarbuiten.

  Social media beheer

   

  Onze social media managers zorgen voor een doorlopend heldere en zichtbare online aanwezigheid van jouw merk. We posten relevante en aantrekkelijke content en vergroten de impact van jouw merk in en buiten de community. Totale ontzorging vinden wij erg belangrijk.

  Strategie

   

  Wij weten hoe we jouw social media strategie ten volste kunnen benutten. Heb je nog geen strategie? Laat hem dan door ons maken. Samen bedenken we een strategie die aansluit bij jouw merk en doelstellingen.

  Analyse en rapportage

   

  Dankzij de inzet van OBI4WAN, de analytics tool voor social media en andere online plekken, hebben we altijd inzicht in wat er over jouw merk wordt gezegd. Wij brengen op gezette tijden rapporten uit, zodat deze cijfers altijd inzichtelijk zijn.

   

  Advertising
   

  Onze Social Specialisten

  weten precies wat een goede campagne inhoudt, welke middelen daarvoor ingezet moeten worden en hoe je zo snel en doeltreffend mogelijk je doelgroep bereikt en voor conversie zorgt.

  Content creatie

   

  We hebben de creatievelingen in huis om aantrekkelijke en pakkende content te maken voor jouw merk. We verzorgen alles: foto video, animaties, visuals, infographics of copy. 

  Social media trainingen

   

  Wil je je eigen social kennis of die van je collega's op peil brengen? Wij verzorgen ook social media trainingen, waarmee je in een dagdeel de basics van social media onder de knie kunt krijgen.

 • Bereik meer mensen

  Je doelgroep is online altijd in gesprek. ASEGA luistert.

 • Feiten & Cijfers

  Ze spreken voor zichzelf.

  9,6 miljoen

  Nederlanders maken gebruik van Facebook, waarvan 6,8 miljoen dagelijks.

  2,7 miljoen

  Instagram heeft in Nederland maar liefst 2,7 miljoen actieve gebruikers. Daarmee is het het snelst stijgende social media platform.

  75%

  van de internetgebruikers zit op Social media.

  9,8 miljoen

  Nederlanders maken gebruik van Whatsapp.

  4,2 miljoen

  Nederlanders maken gebruik van LinkedIn, waarvan 0,3 miljoen dagelijks.

  25 dagen

  Zoveel dagen per maand wordt Facebook door de gemiddelde Nederlander gebruikt.

  65+

  Steeds meer 65+'ers maken gebruik van social media. De groep van 80+ laat de grootste groei zien

 • Portfolio

  Wij zijn trots om voor deze merken te mogen werken.

All Posts
×

_strk.push(['Page.didMount', conversionFunc]);